Τα Πάντα για το Νερό2020-06-09T23:24:15+03:00

BLOG

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν αγοράσετε κάποιο φίλτρο νερού.
Τα φίλτρα νερού καθαρίζουν το νερό από τις βλαβερές ουσίες ώστε να απολαμβάνετε εσείς κι η Οικογένειά σας Πεντακάθαρο και Κρυστάλλινο νερό!

Φίλτρα νερού Αθήνα: Τί φίλτρο να επιλέξω

Εάν είστε μόνιμος κάτοικος Αττικής και δεν ξέρετε τι φίλτρο νερού να αγοράσετε για το σπίτι σας, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε

Φίλτρο αντίστροφης όσμωσης γιατί είναι το καλύτερο φίλτρο νερού;

Πολλά έχουν γραφτεί για την αντίστροφη όσμωση και ακόμα περισσότερα μένουν να γραφτούν, όμως ακόμα παραμένει για πολλούς ένα άλυτο μυστήριο. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σηκώσετε το πέπλο του μυστηρίου...!

Φίλτρα Νερού Θεσσαλονίκη – Ποιο είναι το ιδανικό φίλτρο νερού για την συμπρωτεύουσα?

Σε αυτό το άρθρο αναλύουμε σύντομα το πρόβλημα στο νερό της Θεσσαλονίκης και σας προτείνουμε τα πιο κατάλληλα φίλτρα νερού για να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας!

Φίλτρα Νερού Νέα Ιωνία (Αθήνα) – Νέο Κατάστημα

Πως θα σας φαινόταν αν με λίγα χρήματα το χρόνο μπορούσατε να βελτιώσετε την υγεία σας; Γράφει ο Γιώργος Μαργιώλος από το νέο κατάστημα Primato με φίλτρα νερού στην Νέα Ιωνία.

Επαγγελματικά Φίλτρα Νερού για Ξενοδοχεία

Έχετε ξενοδοχείο και αναζητάτε το σωστά φίλτρα νερού; Ως ιδιοκτήτης γνωρίζετε πως τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά θέρετρα δέχονται τεράστια πίεση ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν ως το απόλυτο μέρος απόδρασης για τους πελάτες τους.

Eίναι επικίνδυνα τα φίλτρα νερού;

Είναι άραγε επικίνδυνα τα φίλτρα νερού; Τα συστήματα φίλτρανσης χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο η ανεπτυγμένη τεχνογνωσία των τελευταίων χρόνων έχει βελτιώσει εξαιρετικά τη διαδικασία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα νερού πλέον είναι πολύ εύκολα στην τοποθέτηση, στη χρήση, έχουν μειωμένο κόστος ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν πολύ βελτιωμένη διάρκεια ζωής.

Φίλτρα νερού για Υγεία και Οικονομία!

Μας ξεδιψά, φροντίζει την ευεξία μας, ρυθμίζει το σωματικό μας βάρος και μας προστατεύει από ποικίλες παθήσεις. Το σώμα μας αγαπάει το νερό και εμείς δεν έχουμε παρά να φροντίζουμε το σώμα μας, άρα τον ίδιο μας τον εαυτό! Σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε η κατανάλωση καθαρού νερού είναι μια συνήθεια υγείας.

Καθαρό νερό και υγιεινό – Γιατί είναι τόσο σημαντικό για την ευεξία μας;

Παρότι όλοι μας γνωρίζουμε τη ζωτική σημασία που έχει το καθαρό νερό στη ζωή μας, επί της ουσίας δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο απαραίτητο για τον οργανισμό και την ευεξία μας. Το γεγονός πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από τουλάχιστον 65% νερό ενώ σε όργανα όπως ο εγκέφαλος το ποσοστό αυτό φτάνει στο 85%, είναι επίσης γνωστό. Παρόλα αυτά γιατί οι περισσότεροι αγνοούμε συστηματικά την κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού, και κυρίως γιατί αδιαφορούμε για την ποιότητα του νερού που πίνουμε;

Αφυδάτωση: Mια πραγματικότητα

Οι περισσότεροι άνθρωποι καθώς πίνουμε καθημερινά καφέδες, τσάι, αναψυκτικά και άλλα ροφήματα, θεωρούμε εσφαλμένα πως διατηρούμε τον οργανισμό μας ενυδατωμένο.

Τα υγρά αυτά ωστόσο, πολλές φορές αντί να μας ενυδατώνουν, μας… αφυδατώνουν, αφού προκαλούν διούρηση και εφίδρωση, ενώ αν λάβουμε ως παράγοντα την κατανάλωση αλκοόλ και τσιγάρου, οι απώλειες μας όλο και […]

Εμφιαλωμένο νερό – Τί να προσέξετε

Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε την ποιότητα του νερού που πίνουμε; Μάλλον ελάχιστοι, καθώς επικρατεί η νοοτροπία πως “όλα τα νερά είναι ίδια”! Ένας μεγάλος μύθος που μας κάνει δυστυχώς να αδιαφορούμε τόσο για την κατανάλωση του όσο και για την ποιότητα του νερού που βάζουμε στον οργανισμό μας. Γι’ αυτό η σωστή ενημέρωση και τα αξιόπιστα φίλτρα νερού έρχονται για να δώσουν λύση στην αμέλεια μας.

Αρσενικό στο νερό – όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Το αρσενικό είναι φυσικά παρόν σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα πολλών χωρών και είναι εξαιρετικά τοξικό στην ανόργανη μορφή του. Αποτελεί μεγάλη απειλή για τη δημόσια υγεία καθώς μπορεί να υπάρχει στο πόσιμο νερό, στην προετοιμασία τροφίμων καθώς και στην άρδευση καλλιεργειών.

10 λόγοι για άμεση αγορά ενός φίλτρου νερού

Το νερό των δικτύων ύδρευσης υφίσταται ειδική επεξεργασία για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών, όπως τα βακτήρια, ο μόλυβδος κι ο υδράργυρος. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά αρκετές φορές εισέρχονται στο νερό λόγω κάποιας βλάβης στο δίκτυο ή της ακατάλληλης διάθεσης ορισμένων υλικών. Για να βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα και πλήρως προστατευμένοι, κρίνεται απαραίτητη η εγκατάσταση ενός συστήματος φιλτραρίσματος νερού, ώστε να αποκομίσετε εξαιρετικά σημαντικά οφέλη.

Αλλεργίες και Ποιότητα Νερού

Έρευνες έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες αλλεργίες και παθήσεις του αναπνευστικού, όπως το άσθμα, σχετίζονται με τα χημικά που περιέχει το νερό της βρύσης. Αν κάποιο μέλος της οικογένειας υποφέρει από άσθμα ή κάποια αλλεργία, τότε θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν το φιλτράρισμα του πόσιμου νερού.

Που Βρίσκεται το Υδραγωγείο Θεσσαλονίκης? Η διαδρομή του νερού μέχρι το ποτήρι σας

Η κάλυψη των αναγκών της Θεσσαλονίκης σε νερό γίνεται από διάφορες πηγές, και συγκεκριμένα, μέσω των υδραγωγείων Αραβησσού και Αξιού, αφού έχει γίνει ειδική επεξεργασία στο διυλιστήριο που βρίσκεται στην περιοχή της Σίνδου. Το νερό διανέμεται στη Θεσσαλονίκη μέσω ενός δικτύου σωληνώσεων κι αντλιοστασίων, το οποίο είναι αρκετά παλιό, με τα προβλήματα λόγω της φθοράς του να γίνονται αρκετά εμφανή τα τελευταία χρόνια.