Στόχος μας να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής σας.

Ποιοι Είμαστε:

CEO & Founder:

Ο Γιώργος Μαργιώλος είναι ο δημιουργός στα Filtra.Nerou.gr και έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στα φίλτρα νερού, την οποία μοιράζεται με το κοινό του στο blog αλλά και στο Youtube όπου προσφέρει καθοδήγηση στο χρήστες του διαδικτύου σε ότι έχει να κάνει με τα φίλτρα νερού, πως συνδέονται, ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε μάρκας φίλτρου, και άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες για τους λάτρεις του καθαρού νερού. Μπορείτε να τον γνωρίσετε στα παρακάτω links:

Ασχολούμαστε με το νερό και την επεξεργασία νερού πάνω από μία δεκαετία. Μας αρέσει τόσο πολύ η δουλειά μας που δημιουργήσαμε αυτό το blog ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τα οφέλη των φίλτρων νερού και τις νέες τεχνολογίες νερού που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας.

Είμαστε αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών με φίλτρα νερού στον κόσμο. Εάν δεν γνωρίζετε ποιο φίλτρο νερού να επιλέξετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο για τις ανάγκες σας φίλτρο νερού. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Γνωρίστε την ομάδα μας!

Ελένη Πουταχίδου

Ελένη Πουταχίδου

Στείλτε email

Ανδρέας Γεωργαλής

Ανδρέας Γεωργαλής

Στείλτε email

Αθανασία Τουπλικιώτη

Αθανασία Τουπλικιώτη

Στείλτε email

Τάσος Μπούμπαρος

Τάσος Μπούμπαρος

Στείλτε email

Γιώργος Μαργιώλος

Γιώργος Μαργιώλος

Στείλτε email

Πάθος μας
το καθαρό νερό.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα φίλτρα νερού στην Αθήνα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 27 55 681. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

    Όνομα (υποχρεωτικό)

    Email (υποχρεωτικό)

    Θέμα