Το Νερό

Μας ξεδιψά, φροντίζει την ευεξία μας, ρυθμίζει το σωματικό μας βάρος και μας προστατεύει από ποικίλες παθήσεις. Το σώμα μας αγαπάει το νερό και εμείς δεν έχουμε παρά να φροντίζουμε το σώμα μας, άρα τον ίδιο μας τον εαυτό!

Σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε η κατανάλωση καθαρού νερού είναι μια συνήθεια υγείας.

Ανάλογα με το βάρος και τις δραστηριότητες της καθημερινότητας μας πρέπει να πίνουμε από 2 έως 3 λίτρα νερό την ημέρα.

8-9 ποτήρια καθαρό νερό την ημέρα θα λέγαμε πως είναι η χρυσή τομή για έναν μέσο άνθρωπο.

Ωστόσο, το νερό της βρύσης που φτάνει στο ποτήρι μας μέσα από το υδρευτικό σύστημα δυστυχώς δεν είναι ούτε φιλτραρισμένο ούτε επαρκώς καθαρό.

Βακτήρια, μικρόβια και βρωμιές κυκλοφορούν ανενόχλητα μέσα στις σωληνώσεις και καταλήγουν στο σώμα μας.

Η επιλογή ενός σωστού φίλτρου νερού που εγγυάται τη μέγιστη καθαρότητα, είναι μια κίνηση που κάθε νοικοκυριό πρέπει να κάνει.


Δείτε το άρθρο μας φίλτρα νερού κάτω πάγκου με βρυσάκι η χωρίς.


Το εμφιαλωμένο νερό από την άλλη, μπορεί να αποτελέσει μια ακόμα εναλλακτική στο πρόβλημα του νερού βρύσης.

Ωστόσο εκτός από το κουραστικό κουβάλημα από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι, η κατανάλωση μη χλωριωμένου νερού-καθώς το χλώριο αφαιρείται κατά τη διαδικασία της εμφιάλωσης- που στέκεται για καιρό μέσα σε πλαστικά μπουκάλια υπό άγνωστες συνθήκες συντήρησης μάλλον δεν ακούγεται και η πιο αξιόπιστη λύση.

Το χλώριο μπορεί να είναι επιβλαβές αλλά παράλληλα αποτελεί απαραίτητο στάδιο στη διαδικασία καθαρισμού του νερού από παθογόνους οργανισμούς.

Ένα λοιπόν από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του φιλτραρισμένου νερού έναντι του εμφιαλωμένου είναι πως το φίλτρο νερού αφήνει το χλώριο να δράσει τόσο… όσο.

Με άλλα λόγια, το χλώριο έχει ήδη εκπληρώσει το σημαντικό ρόλο του μέχρι να καταλήξει στο φίλτρο νερού, όπου και θα αναγκαστεί να αφήσει όλες τις βλαβερές ουσίες που κουβαλάει μέχρι να χυθεί το νερό καθαρό και πλήρως υγιεινό στο ποτήρι σας.

Φίλτρα Νερού για Καλύτερη Υγεία και Οικονομία!

Φίλτρα Νερού για Καλύτερη Υγεία και Οικονομία!

Πλεονεκτήματα του φιλτραρισμένου νερού στην υγεία αλλά και την… τσέπη σας

Το φιλτραρισμένο νερό είναι άοσμο, υγιεινό και φρέσκο!

Αποτελεί μια εγγυημένη και οικολογική λύση που φροντίζει την υγεία όλης της οικογένειας.

Ανάλογα με την περιοχή που ζείτε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πόσιμο νερό της, μπορείτε να τοποθετήσετε το κατάλληλο φίλτρο νερού Primato ώστε να εξασφαλίσετε την απαραίτητη καθαρότητα:

  1. Φίλτρα Νερού Θεσσαλονίκη συμβουλές
  2. Φίλτρα νερού Αθήνα οδηγός
  3. Φίλτρα νερού για αρσενικό (Χαλκιδική) και για νερό από γεώτρηση

Τα φίλτρα νερού παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις, όπως και τα προβλήματα σας.

Σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε με απλές, λειτουργικές συσκευές καθαρό νερό καθημερινά σε απεριόριστες ποσότητες, εν αντιθέσει με τις συσκευασίες εμφιαλωμένου νερού που και πολύ χώρο πιάνουν και είναι αμφιβόλου ποιότητας, και κυρίως κάθε φορά που τελειώνουν τα μπουκάλια πρέπει να πηγαίνετε συνεχώς για ανεφοδιασμό και περιττά έξοδα.

Τα φίλτρα νερού σας προσφέρουν καθαρό νερό για μια ζωή, όχι μόνο για πόση αλλά για κάθε χρήση.

Από την κουζίνα μέχρι το μπάνιο, το πλυντήριο ακόμα και το ενυδρείο σας, εξασφαλίζετε με μια μόνο κίνηση καθαρό νερό.

Ξεχάστε το κουβάλημα και τα συνεχή έξοδα, και απολαύστε υγεία στο ποτήρι σας με απλές και λειτουργικές συσκευές που έχουν πολύ χαμηλό-συνήθως ετήσιο- κόστος συντήρησης.

Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες συσκευές καθαρισμού νερού στην αγορά και πραγματοποιήστε μια μικρή αλλά τόσο ουσιαστική επένδυση που θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα σας.