Έχετε ξενοδοχείο και αναζητάτε το σωστά φίλτρα νερού; Ως ιδιοκτήτης γνωρίζετε πως τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά θέρετρα δέχονται τεράστια πίεση ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν ως το απόλυτο μέρος απόδρασης για τους πελάτες τους.

Η τοποθέτηση επαγγελματικών συστημάτων φίλτρανσης που θα παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα νερού, είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών.

Είτε πρόκειται για την ποιότητα του νερού της πισίνας ή των λουτρών, του πόσιμου νερού ή του νερού μαγειρέματος, το εξαιρετικά καθαρό νερό είναι ένα ισχυρό στοιχείο που θα κάνει τις κεντρικές υπηρεσίες κάθε τουριστικής μονάδας να ξεχωρίσουν. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται μια συνολικά εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες σας.

Ως εκ τούτου η τοποθέτηση ενός επαγγελματικού συστήματος επεξεργασίας νερού είναι ζωτικής σημασίας για την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους φιλοξενούμενους σας.

Επιπρόσθετα, τα φίλτρα νερού για ξενοδοχεία εξοικονομούν πόρους καθιστώντας τη λειτουργία κάθε μονάδας φιλική προς το περιβάλλον.

Συστήματα Αντίστροφης Όσμωσης για Ξενοδοχεία

Υπάρχουν επαγγελματικά συστήματα επεξεργασίας νερού διαθέσιμα για όλες τις εφαρμογές του ξενοδοχειακού και τουριστικού τομέα. Ωστόσο, τα επαγγελματικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης παράγουν νερό που καλύπτει όλες τις χρήσεις.

Τα συγκεκριμένα φίλτρα νερού από την Primato Hellas, παρέχουν τη πιο καθαρή μορφή νερού και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για πόσιμο νερό όσο και για γενικές ξενοδοχειακές εφαρμογές.

Για συγκεκριμένες εφαρμογές υπάρχουν εξειδικευμένα συστήματα επεξεργασίας νερού όπως τα φίλτρα αποσκλήρυνσης νερού που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των πλυντηρίων, καθώς παρέχουν μαλακό νερό για να πλένονται τα ρούχα.

Επίσης, η χρήση φίλτρου αποσκλήρυνσης αναγκάζει το μαγνήσιο, το ασβέστιο και λοιπές ουσίες να μην συσσωρευτούν στις βρύσες, στο ντους ή στους σωλήνες των εγκαταστάσεων, αλλά να καταλήξουν στην αποχέτευση.

Τα επαγγελματικά φίλτρα νερού ποικίλουν επίσης ανάλογα με την πηγή του νερού. Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα έχουν συνήθως πρόσβαση στο θαλασσινό νερό το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως πηγή.

Σε αυτες τις περιπτώσεις υπάρχουν ισχυρά συστήματα αντίστροφης όσμωσης που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις σε αφαλατωμένο και καθαρό νερό.

Φίλτρα νερού Primato Ξενοδοχείων

Στην Primato έχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα σε φίλτρα νερού για ξενοδοχεία, που προσφέρουν μακροχρόνιες λύσεις επεξεργασίας νερού για τις εγκαταστάσεις και τους επισκέπτες σας.

Οι προτεινόμενες λύσεις επεξεργασίας νερού προσαρμόζονται σε κάθε τύπο εγκατάστασης και παρέχουν άμεσα οφέλη στη συνολική ποιότητα του πόσιμου νερού, στις τουαλέτες, τα συστήματα ψύξης, τα τρόφιμα και τα ροφήματα.

Γνωρίζετε περισσότερο από τον καθένα πως η ικανοποίηση των πελατών σας είναι καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας σας στον κλάδο. Η ποιότητα του νερού σε κάθε κατάλυμα θα επηρεάσει άμεσα την εμπειρία των φιλοξενούμενων.

Κανείς δεν επιθυμεί ένα τουριστικό κατάλυμα όπου παρέχονται υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας όσον αφορά την κακή γεύση του νερού, του πάγου, του καφέ και ότι άλλου συνδέεται άμεσα με την ποιότητα του νερού.

Το νερό υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των πιο σημαντικών παροχών σας όπως είναι οι πισίνες, το υδρομασάζ, οι παγομηχανές και τα πλυντήρια.

Εάν βέβαια το κόστος παροχής ποιοτικού νερού σας ανησυχεί, απλά σκεφτείτε πως ο καθαρισμός του νερού θα επεκτείνει αυτόματα τη ζωή των συσκευών και του εξοπλισμού σας μειώνοντας έτσι τις ανάγκες και τα έξοδα συντήρησης τους.

Έχετε ξενοδοχειακή, τουριστική μονάδα ή μαγαζί εστίασης;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να σας προτείνουμε τα ιδανικά φίλτρα νερού για ξενοδοχεία που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τόσο εσάς, αλλά κυρίως τους πελάτες σας.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας παρακάτω και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν:

  Όνομα (υποχρεωτικό)

  Email (υποχρεωτικό)

  Θέμα

  Λίγα λόγια για τον αρθρογράφο

  Γιώργος Μαργιώλος - Primato Hellas

  Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

  Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison – Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

  Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

  Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.