Τριπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCarbonDuo

///Τριπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCarbonDuo

Τριπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCarbonDuo

60.00

Τριπλό φίλτρο όπου στο πρώτο στάδιο απομακρύνονται τα χώματα, οι λάσπες και η σκουριά κι από ενεργό άνθρακα καρύδας για μέγιστη προστασία και απόδοση, στην καθαρότητα και υγιεινή του νερού, στα παγάκια και τη σωστή συντήρηση των τροφίμων, χωρίς τις ενοχλητικές οσμές και την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Ιδανικό για περιοχές στις οποίες το νερό έχει έντονη γεύση, μειώνει θεαματικά τόσο τη γεύση όσο και τη δυσάρεστη οσμή του νερού. Το φίλτρο τοποθετείται εξωτερικά, στο πίσω μέρος του ψυγείου (ή κάτω από τον πάγκο στην περίπτωση που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό Compact), κι έτσι δεν ενοχλεί αισθητικά. Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει το νερό του ψυγείου, τα παγάκια και τα τρόφιμα, σε εξαιρετική κατάσταση. Η συσκευασία περιλαμβάνει τα δύο φίλτρα.

Κωδικός προϊόντος: PPCarbonDuo Κατηγορία:

Περιγραφή

  • Πρώτο στάδιο: το φίλτρο πολυπροπυλενίου με διαπερατότητα 5 μικρά, απομακρύνει την σκουριά, το χώμα, τις πέτρες και τη λάσπη, ενώ προστατεύει τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.
  • Δεύτερο και τρίτο στάδιο: το φίλτρο ενεργού άνθρακα από καρύδα μειώνει τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, τα τριαλογομεθάνια, το υπολειμματικό χλώριο, τον ολικό οργανικό άνθρακα, τις βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), τις διαλυμένες οργανικές ενώσεις, το οργανικό χρώμα, τον διαλυμένο σίδηρο και το μαγγάνιο.
  • Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και μυρωδιά του νερού.
  • Αναβαθμίστε το φίλτρο του ψυγείου σας για μέγιστη προστασία.
  • Κατάλληλο για περιοχές που έχουν νερό με έντονη γεύση.
  • Συνιστάται η αλλαγή του φίλτρου τουλάχιστον 1 φορά τον χρόνο, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή ή όταν ανάψει η σχετική ένδειξη στη συσκευή.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους ψυγείων, εφόσον το φίλτρο τους τοποθετείται εξωτερικά.
  • Χρησιμοποιείται κι ως ανταλλακτικό φίλτρο για τα συστήματα Compact.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Τριπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCarbonDuo”