Τριπλό φίλτρο γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCR

///Τριπλό φίλτρο γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCR

Τριπλό φίλτρο γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCR

65.00

Επιλέγοντας αυτό το φίλτρο νερού για το ψυγείο σας, έχετε τριπλή προστασία στο νερό, τα παγάκια αλλά και τη διατήρηση των τροφίμων. Αποφεύγετε, έτσι, ενοχλητικές οσμές όπως και την ανάπτυξη μικροοργανισμών εντός της οικιακής σας συσκευής, και η χρήση του ψυγείου είναι ασφαλής για ολόκληρη την οικογένεια. Το τριπλό φίλτρο νερού είναι ιδανικό για περιοχές που ταλαιπωρούνται από πολλά χώματα και άλατα στο νερό τους. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το υπάρχον φίλτρο του ψυγείου σας και θα ξενοιάσετε για 1 ολόκληρο χρόνο. Η συσκευασία περιλαμβάνει τα τρία φίλτρα. Αγοράζοντας δύο ή περισσότερα φίλτρα νερού για τα ψυγεία, η αποστολή (και αντικαταβολή) για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Κωδικός προϊόντος: Inline PPCR Κατηγορία:

Περιγραφή

Το τριπλό φίλτρο νερού Primato PPCR, γενικού τύπου, για ψυγεία:

  • Διαθέτει 3 φίλτρα για σούπερ ανθεκτικότητα κι απόδοση: 1 πολυπροπυλενίου και 2 ενεργού άνθρακα.
  • Το φίλτρο πολυπροπυλενίου (1ο στάδιο) μειώνει μεταξύ άλλων: χώματα, λάσπη, βρωμιές, σκουριά.
  • Η διατροφική ρητίνη ανταλλαγής ιόντων (2ο στάδιο) μειώνει σημαντικά τα άλατα και «μαλακώνει» το νερό.
  • Το φίλτρο ενεργού άνθρακα (3ο στάδιο) μειώνει αποτελεσματικά: φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, τριαλομεθάνια, υπολειμματικό χλώριο, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο.
  • Βελτιώνει θεαματικά τη γεύση και μυρωδιά του νερού.
  • Επιλέγοντας το συγκεκριμένο φίλτρο, αναβαθμίζετε εύκολα το φίλτρο του ψυγείου σας από μονό ή διπλό σε τριπλό, για μάξιμουμ προστασία.
  • Αποκτώντας το συγκεκριμένο φίλτρο νερού για το ψυγείο σας, δεν χρειάζεται να αγοράσετε απολύτως κανένα άλλο φίλτρο νερού για το σπίτι.
  • Είναι ιδανικό για περιοχές με πολλά άλατα και χώματα στο νερό.
  • Συνίσταται η αλλαγή φίλτρου τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο ή όποτε προβλέπεται, σύμφωνα με τον κατασκευαστή της οικιακής σας συσκευής. Αναλόγως το μοντέλο του ψυγείου σας, ενδέχεται να ανάψει λαμπάκι υπενθύμισης για την αντικατάσταση του φίλτρου.
  • Είναι εξωτερικό φίλτρο για ψυγεία, γενικού τύπου, κατάλληλο για όλους τους τύπους ψυγείων, εφόσον το φίλτρο στην οικιακή σας συσκευή τοποθετείται εξωτερικά (πίσω στην «πλάτη» του ψυγείου).

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Τριπλό φίλτρο γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCR”