Διπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCF

///Διπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCF

Διπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCF

35.00

Με το διπλό φίλτρο νερού για το ψυγείο σας, έχετε διπλή προστασία στο νερό και τα παγάκια, αλλά και στα τρόφιμα που συντηρούνται σωστά και διατηρούνται πολύ περισσότερο, χωρίς την ενοχλητική υγρασία και τις οσμές που αναπτύσσονται εντός του ψυγείου. Το φίλτρο αποτελείται από πολυπροπυλένιο και ενεργό άνθρακα και δρα σε 2 στάδια. Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να αναβαθμίσετε το υπάρχον φίλτρο ψυγείου, επιλέγοντας το συγκεκριμένο. Είναι δε ιδανικό για περιοχές που ταλαιπωρούνται από πολλά χώματα μέσα στο νερό τους. Η συσκευασία περιλαμβάνει τα δύο φίλτρα. Αγοράζοντας δύο ή περισσότερα φίλτρα νερού για τα ψυγεία, η αποστολή (και αντικαταβολή) για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Κωδικός προϊόντος: Compact-PP-Carbon-Fridge Κατηγορία:

Περιγραφή

Το διπλό φίλτρο νερού Primato, γενικού τύπου, για ψυγεία:

  • Είναι κατασκευασμένο από δύο φίλτρα: πολυπροπυλενίου και ενεργού άνθρακα.
  • Το φίλτρο πολυπροπυλενίου (1ο στάδιο) μειώνει μεταξύ άλλων: χώματα, λάσπη, βρωμιές, σκουριά.
  • Το φίλτρο ενεργού άνθρακα (2ο στάδιο) μειώνει αποτελεσματικά: φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, τριαλομεθάνια, υπολειμματικό χλώριο, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο.
  • Βελτιώνει θεαματικά τη γεύση και μυρωδιά του νερού.
  • Επιλέγοντας το συγκεκριμένο φίλτρο, αναβαθμίζετε εύκολα το φίλτρο του ψυγείου σας από μονό σε διπλό, για διπλή προστασία.
  • Είναι ιδανικό για περιοχές με πολλά χώματα στο νερό.
  • Συνίσταται η αλλαγή φίλτρου τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο ή όποτε προβλέπεται, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του ψυγείου σας. Αναλόγως το μοντέλο του ψυγείου σας, ενδέχεται να ανάψει λαμπάκι υπενθύμισης για την αντικατάσταση του φίλτρου.
  • Είναι εξωτερικό φίλτρο για ψυγεία, γενικού τύπου, κατάλληλο για όλους τους τύπους ψυγείων, εφόσον το φίλτρο στην οικιακή σας συσκευή τοποθετείται εξωτερικά (πίσω στην «πλάτη» του ψυγείου).

Οδηγίες Σύνδεσης Βίντεο:

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διπλό φίλτρο νερού γενικού τύπου για ψυγεία. Primato PPCF”