Ανταλλακτικό φίλτρο νερού CeraMetix® με Ζεόλιθο για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS

Αρχική/Ανταλλακτικά Φίλτρα & Εξαρτήματα/Ανταλλακτικά Φίλτρα Νερού Ενεργού Άνθρακα/Ανταλλακτικό φίλτρο νερού CeraMetix® με Ζεόλιθο για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού CeraMetix® με Ζεόλιθο για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS

59.00

CeraMetix®

Το CeraMetix® προσφέρει φιλτράρισμα σε δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο, το CeraCyl®, ένα πατενταρισμένο, κεραμικό υλικό απομακρύνει τις κύστες και τα παθογόνα βακτήρια, ενώ το ασήμι με το οποίο είναι εμποτισμένο εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και το φαινόμενο της μίτωσης, δίνοντάς του την ικανότητα να αυτο-αποστειρώνεται. Στο δεύτερο στάδιο, το νερό φιλτράρεται μέσω του AquaMetix®, ενός πατενταρισμένου υλικού που αποτελείται από δύο είδη ενεργού άνθρακα και ζεόλιθο. Ο ζεόλιθος ενώνεται με τον άνθρακα με ειδικά πολυμερή, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εξαιρετικά συμπαγούς και πορώδους φίλτρου νερού.

Πρόκειται για το μοναδικό συνδυαστικό φίλτρο με τόσο ισχυρή αποτελεσματικότητα, καθώς περιορίζει τις κύστες, τα παθογόνα, το χλώριο, τα βακτήρια, τα κρυπτοσπορίδια, τα φθοριούχα, τον μόλυβδο, τα βαρέα μέταλλα, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τις ενώσεις φαρμάκων και φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα νιτρικά, το αρσενικό, το χρώμιο, τις χλωραμίνες, τα ζιζανιοκτόνα, το glyphosate, τα τριαλογονομεθάνια, το MTBE, το αλουμίνιο, τον σίδηρο, τον υδράργυρο, το νικέλιο, τον ψευδάργυρο, τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τη θολότητα, καθώς κι έναν πολύ μεγάλο αριθμό επιβλαβών στοιχείων. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών και με την χρήση τεχνολογιών αιχμής για απόδοση άνευ προηγουμένου.

Made in USA

Κωδικός προϊόντος: CeraMetix® W9512600 Κατηγορία:

Περιγραφή

 

 

CeraMetix® Το CeraMetix® φιλτράρει το νερό σε 2 στάδια. Στο πρώτο στάδιο υπάρχει το πατενταρισμένο CeraCyl® και στο δεύτερο το επίσης πατενταρισμένο AquaMetix®.

CeraSyl®

Το CeraSyl® είναι ένα κεραμικό υλικό όπως η πορσελάνη, ειδικά σχεδιασμένο να παγιδεύει σωματίδια (βακτήρια και κύστες) μικρότερα των 0.2μm (η μέση διάμετρος μιας ανθρώπινης τρίχας είναι 100μm) για να σας προσφέρει πεντακάθαρο και υγιεινό νερό. Παράλληλα, είναι εμποτισμένο με βακτηριοστατικό ασήμι, το οποίο, χάρις στις ιδιότητές του, εμποδίζει τη μίτωση κι επιτρέπει στο φίλτρο να αυτο-αποστειρώνεται. Επειδή το κεραμικό φίλτρο είναι στενό, με την χρήση του περιορίζεται η ροή του νερού. Για να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα, καθαρίστε το φίλτρο με ένα μαλακό σφουγγάρι για να φύγει η λάσπη και η σκουριά που έχει επικαθίσει. Λόγω της συμπαγούς του σύνθεσης, το νερό παραμένει περισσότερο χρόνο στο AquaMetix®, δηλαδή, στο δεύτερο στάδιο φιλτραρίσματος, κι έτσι απομακρύνονται αποτελεσματικότερα οι βλαβερές ουσίες.

 • Ονομαστική διαπερατότητα 0.2μm >99.9%. Από τα 100 σωματίδια με διάμετρο 0.2μm που θα επιχειρήσουν να διαπεράσουν το φίλτρο, συγκρατεί το >99.9% αυτών.
 • Απόλυτη διαπερατότητα 0.5μm. Συγκρατεί το 100% των σωματιδίων με διάμετρο 0.5μm που θα προσπαθήσουν να διαπεράσουν το φίλτρο.
 • 100% αφαίρεση κυστών
 • 99.9999% μείωση παθογόνων βακτηρίων
 • Εύκολος καθαρισμός του φίλτρου με μαλακό σφουγγαράκι για καλύτερη ροή νερού και παράταση ζωής.
 • Εμποτισμένο με βακτηριοστατικό ασήμι που επιτρέπει στο φίλτρο να αυτο-αποστειρώνεται.

 

Μετά το CeraSyl®, το νερό περνάει από το AquaMetix®.

 

Aquametix carbon technology

Το AquaMetix® είναι ένα πατενταρισμένο υλικό που αποτελείται από δύο είδη ενεργού άνθρακα και ζεόλιθο. Η ένωση του ζεόλιθου  και του άνθρακα με ειδικά πολυμερή, δημιουργεί ένα εξαιρετικά συμπαγές και πορώδες φίλτρο. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών και με την χρήση τεχνολογιών αιχμής για υψηλή αποτελεσματικότητα.

coconut shell carbonΟ ενεργός άνθρακας του Aquametix® είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν που μοιάζει οπτικά με μια λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Παράγεται από τύρφη, μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, φλοιό καρύδας, πυρήνες ελιάς και πετρέλαιο. Ωστόσο, ο ενεργός άνθρακας του Aquametix® προέρχεται από φλοιό καρύδας, που είναι ο πιο οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον, και θερμαίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα για να αποκτήσει την χαρακτηριστική πορώδη επιφάνεια του. Έτσι, δεσμεύει διάφορες ουσίες, είτε σε υγρή είτε σε αέρια μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Οι μικροσκοπικοί πόροι του ενεργού άνθρακα μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειάς του από 500 έως 1500 m2/gr, Για παράδειγμα, ένα κυβικό εκατοστό ενεργού άνθρακα έχει το ίδιο εμβαδόν με μια επιφάνεια 50.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ζεόλιθος στα φίλτρα νερού

Ο Ζεόλιθος είναι ένα ηφαιστειακό ορυκτό που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία επεξεργασίας νερού, την προστασία του περιβάλλοντος και τη γεωργία λόγω της ιδιαίτερης χημικής ιδιότητάς του. Περιέχει σημαντική ποσότητα κλινοπτιλόλιθου, που χρησιμοποιείται, επίσης, στην πυρηνική επεξεργασία, καθώς μπορεί να καθαρίσει τα πυρηνικά απόβλητα που περιέχουν ραδιενεργά ισότοπα. Ονομάστηκε έτσι το 1756 από τον Σουηδό ορυκτολόγο Άξελ Κρόνστεντ, ο οποίος παρατήρησε ότι με την ταχεία θέρμανση στιλβίτη παράγεται μεγάλη ποσότητα ατμού από το νερό που απορρόφησε το υλικό. Έτσι, το ονόμασε ζεόλιθο, από το ζέω (βράζω) και τον λίθο.

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του είναι η ικανότητα να δεσμεύει και να εξαλείφει βαρέα μέταλλα, όπως είναι ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το κάδμιο, το αλουμίνιο κι ο επιπλέον σίδηρος, διατηρώντας παράλληλα τα υγιή ιόντα και μέταλλα.

 

 

 

Το Aquametix® μειώνει:

 • Χλώριο: 99% ANSI/NSF Standard 42 ( Πιστοποίηση PACE ANALYTICAL)
 • Φθοριούχα: 92% όλους τους τύπους – φθοροπυριτικό οξύ, υδροφθοροπυριτικό, φθοριοπυριτικό νάτριο, φθοριούχο νάτριο (Πιστοποίηση ENVIROTEK)
 • Μόλυβδο: 95% ANSI/NSF Standard 53 ( Πιστοποίηση PACE ANALYTICAL) 4350 λίτρα – 1150 γαλόνια
 • Βαρέα μέταλλα: 98% ANSI/NSF Standard 53 (ΠιστοποίησηENVIROTEK)
 • VOCs – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις: 98% ANSI/NSF Standard 53, ENVIROTEK. Τα VOCs (Volatile Organic Compounds – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) περιλαμβάνουν χημικά τόσο φυσικά όσο και προερχόμενα από ανθρώπινη δραστηριότητα, και συνήθως συναντώνται σε πηγάδια ή σωληνώσεις. Μερικά VOCs είναι τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα και τα εντομοκτόνα που εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μετά την εφαρμογή τους από τον άνθρωπο, ενώ άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μέσω της βιομηχανικής χρήσης ή των αποχετεύσεων.
 • Ενώσεις φαρμάκων και φαρμακευτικών σκευασμάτων: 95% ANSI/NSF Standard 401, ENVIROTEK
 • >90% Νιτρικά
 • >95% Αρσενικό
 • >95% Χρώμιο
 • Αντιμόνιο, Κάδμιο 98% ANSI/NSF Standard 53 (ΠιστοποίησηENVIROTEK)
 • Χλωραμίνες: 99% ANSI/NSF Standard 42 (Pace Analytical) 6600 λίτρα – 1750 γαλόνια. Σε κάποια δίκτυα υδροδότησης, αντί χλωρίου χρησιμοποιείται χλωραμίνη (συνδυασμός χλωρίου και αμμωνίας) για την απολύμανση του νερού, γιατί οι χλωραμίνες παραμένουν ενεργές στο νερό για περισσότερο χρόνο από το χλώριο. Εάν, δηλαδή, το πόσιμο νερό έχει να διανύσει μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσει στην βρύση σας, τότε η χλωραμίνη είναι ιδανικότερη επιλογή από το χλώριο. Η αντοχή του συγκεκριμένου φίλτρου στις χλωραμίνες είναι τα 2271 λίτρα (600 γαλόνια).
 • Μειώνει τον συνδυασμό χλωραμίνης, μονοχλωραμίνης κι αμμωνίας.
 • 99% μείωση ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων
 • 98% Μείωση Glyphosate (γνωστό round up)
 • > 98% THM’s Τριαλογονομεθάνια (Trihalomethanes). Τα τριαλογονομεθάνια (ΤΗΜs) στο νερό αποτελούν παραπροϊόντα της απολύμανσης με χλώριο. Οι πιο συχνές ενώσεις που ελέγχονται από τις υπηρεσίες ύδρευσης είναι το χλωροφόρμιο, το βρωμοφόρμιο, το διβρωμοχλωρομεθάνιο, και το βρωμοδιχλωρομεθάνιο.
 • > 97% MTBE Methyl tert-butyl ether. Ο μεθυλοτριτοβουτυλαιθέρας (MTBE) είναι μια πτητική οργανική ένωση που προστίθεται στη βενζίνη για να μειώσει τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα κι όζοντος στις εκπομπές ρύπων των αυτοκινήτων, αλλά τα τελευταία χρόνια άρχισε να εμφανίζεται και στο νερό.
 • > 98% Μέταλλα – Αλουμίνιο, Σίδηρος, Υδράργυρος, Νικέλιο & Ψευδάργυρος.
 • > 99% Ζιζανιοκτόνα
 • Μειώνει αποτελεσματικά τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, την σκουριά, το χώμα και διάφορες άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες.
 • Επίσης απομακρύνει: alachlor, endrin, simazine, atrazine, ethylbenzene, styrene, benzene, ethylene dibromide (EDB), 1,1,2,2-tetrachloroethane, carbofuran, haloacetonitriles, tetrachloroethylene, carbon tetrachloride, bromochloroacetonitrile, toluene, chlorobenzene, dibromoacetonitrile, 2,4,5-TP(silvex), chloropicrin, dichloroacetonitrile, tribromoacetic acid, 2,4-D, trichloroacetonitrile, 1,2,4-trichlorobenzene, dibromochloropropane (DBCP), haloketones, 1,1,1-trichloroethane, o-dichlorobenzene, 1,1-dichloro-2-propanone, 1,1,2-trichloroethane, p-dichlorobenzene, 1,1,1-trichloro-2-propanone, trichloroethylene, 1,2-dichloroethane, heptachlor, trihalomethanes (TTHM), 1,1-dichloroethylene, heptachlor epoxide, bromodichloromethane, cis-1,2-dichloroethylene, hexachlorobutadiene, bromoform, trans-1,2-dichloroethylene, hexachlorocyclopentadiene, chlorodibromomethane, 1,2-dichloropropane, lindane, chloroform, cis-1,3-dichloropropylene, methoxychlor, xylenes, dinoseb, pentachlorophenol
 • Μειώνει τα ραδιονουκλίδια.
 • Διατηρεί τα αναγκαία για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
 • Συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή του εμπορίου ύψους 10 ιντσών.
 • Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 • Συνιστάται η αντικατάστασή του τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ανταλλακτικό φίλτρο νερού CeraMetix® με Ζεόλιθο για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS”