Αμερικάνικο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα με Κεραμικό, μείωση αλάτων, Nanosilver, AquaMetix® και Ζεόλιθο CeraMetix® Imperial OBE SP W9522651

Αρχική/Ανταλλακτικά Φίλτρα & Εξαρτήματα/Ανταλλακτικά Φίλτρα Νερού Ενεργού Άνθρακα/Αμερικάνικο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα με Κεραμικό, μείωση αλάτων, Nanosilver, AquaMetix® και Ζεόλιθο CeraMetix® Imperial OBE SP W9522651

Αμερικάνικο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα με Κεραμικό, μείωση αλάτων, Nanosilver, AquaMetix® και Ζεόλιθο CeraMetix® Imperial OBE SP W9522651

79.00

CeraMetix® Το CeraMetix® SP προσφέρει φιλτράρισμα σε δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο, το CeraCyl®, ένα πατενταρισμένο, κεραμικό υλικό απομακρύνει τις κύστες και τα παθογόνα βακτήρια, ενώ το ασήμι με το οποίο είναι εμποτισμένο εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και το φαινόμενο της μίτωσης, δίνοντάς του την ικανότητα να αυτο-αποστειρώνεται. Στο δεύτερο στάδιο, το νερό φιλτράρεται μέσω του AquaMetix®, ενός πατενταρισμένου υλικού που αποτελείται από δύο είδη ενεργού άνθρακα και ζεόλιθο. Ο ζεόλιθος ενώνεται με τον άνθρακα με ειδικά πολυμερή, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εξαιρετικά συμπαγούς και πορώδους φίλτρου νερού. Στο τρίτο στάδιο, ένα ειδικό φίλτρο μειώνει τα άλατα, περιορίζοντας έτσι την σκληρότητα του νερού και τους άσπρους λεκέδες που σχηματίζονται στον πάγκο και στον νεροχύτη της κουζίνας.

Πρόκειται για το μοναδικό συνδυαστικό φίλτρο με τόσο ισχυρή αποτελεσματικότητα, καθώς με ένα μόνο φυσίγγιο περιορίζει τις κύστες, τα παθογόνα, το χλώριο, τα βακτήρια, τα κρυπτοσπορίδια, τα φθοριούχα, τον μόλυβδο, τα βαρέα μέταλλα, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τις ενώσεις φαρμάκων και φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα νιτρικά, το αρσενικό, το χρώμιο, τις χλωραμίνες, τα ζιζανιοκτόνα, το glyphosate, τα τριαλογονομεθάνια, το MTBE, το αλουμίνιο, τον σίδηρο, τον υδράργυρο, το νικέλιο, τον ψευδάργυρο, τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τη θολότητα, καθώς κι έναν πολύ μεγάλο αριθμό επιβλαβών στοιχείων. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών και με την χρήση τεχνολογιών αιχμής για απόδοση άνευ προηγουμένου.

Made in USA

Κωδικός προϊόντος: CeraMetix® OBE SP W9522651 Κατηγορία:

Περιγραφή

 

 

CeraMetix® Το CeraMetix® SP καθαρίζει το νερό σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο, υπάρχει το πατενταρισμένο CeraCyl®, στο δεύτερο το επίσης πατενταρισμένο AquaMetix® και στο τρίτο ένα ειδικό φίλτρο μείωσης αλάτων.

 

CeraSyl®

Το CeraSyl® είναι ένα κεραμικό υλικό όπως η πορσελάνη, ειδικά σχεδιασμένο να παγιδεύει σωματίδια μικρότερα των 0.2μm (η μέση διάμετρος μιας ανθρώπινης τρίχας είναι 100μm). Έχει την ικανότητα να παγιδεύει βακτήρια και κύστες για να σας παρέχει πεντακάθαρο και υγιεινό νερό. Παράλληλα, είναι εμποτισμένο με βακτηριοστατικό ασήμι, το οποίο, χάρις στις ιδιότητές του, εμποδίζει τη μίτωση κι επιτρέπει στο φίλτρο να αυτο-αποστειρώνεται. Επειδή το κεραμικό φίλτρο είναι αρκετά “στενό”, με την χρήση του μειώνεται η ροή του νερού. Για να απομακρύνετε τη λάσπη και την σκουριά που έχει συγκρατήσει στο εξωτερικό του κέλυφος, απλά το τρίβετε κάτω από τρεχούμενο νερό με ένα μαλακό σφουγγαράκι κουζίνας. Έτσι, η ροή του νερού θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Λόγω της συμπαγούς σύνθεσης του φίλτρου, το νερό παραμένει περισσότερο χρόνο στο AquaMetix®, δηλαδή, στο δεύτερο στάδιο φιλτραρίσματος, κι έτσι απομακρύνονται αποτελεσματικότερα οι βλαβερές ουσίες.

 • Ονομαστική διαπερατότητα 0.2μm >99.9%. Από τα 100 σωματίδια με διάμετρο 0.2μm που θα επιχειρήσουν να διαπεράσουν το φίλτρο, το >99.9% αυτών θα συγκρατηθεί.
 • Απόλυτη διαπερατότητα 0.5μm. Το 100% των σωματιδίων με διάμετρο 0.5μm που θα προσπαθήσουν να διαπεράσουν το φίλτρο θα συγκρατηθεί.
 • 100% αφαίρεση κυστών
 • 99.9999% μείωση παθογόνων βακτηρίων
 • Εύκολος καθαρισμός του φίλτρου με μαλακό σφουγγαράκι για καλύτερη ροή νερού και παράταση ζωής.
 • Εμποτισμένο με βακτηριοστατικό ασήμι που επιτρέπει στο φίλτρο να αυτο-αποστειρώνεται.

 

Μετά το CeraSyl®, το νερό περνάει από το AquaMetix®.

Aquametix carbon technologyΤο AquaMetix® είναι ένα πατενταρισμένο υλικό που αποτελείται από δύο είδη ενεργού άνθρακα και ζεόλιθο. Ο ζεόλιθος ενώνεται με τον άνθρακα με ειδικά πολυμερή, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εξαιρετικά συμπαγούς και πορώδους φίλτρου νερού. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών και με την χρήση τεχνολογιών αιχμής για υψηλή αποτελεσματικότητα.

 

coconut shell carbonΟ ενεργός άνθρακας του Aquametix® είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν που μοιάζει οπτικά με μια λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Παράγεται από τύρφη, μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, φλοιό καρύδας, πυρήνες ελιάς και πετρέλαιο. Ο ενεργός άνθρακας του Aquametix® προέρχεται από φλοιό καρύδας, καθώς είναι ο πιο οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον και θερμαίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα για να αποκτήσει την χαρακτηριστική πορώδη επιφάνεια του. Λόγω αυτής της επεξεργασίας, μπορεί και δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν, σε υγρή ή και αέρια μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Οι μικροσκοπικές τρύπες ή, αλλιώς, πόροι του ενεργού άνθρακα μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειάς του από 500 έως 1500 m2/gr. Ένα κυβικό εκατοστό ενεργού άνθρακα έχει το ίδιο εμβαδόν με μια επιφάνεια 50.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ζεόλιθος στα φίλτρα νερού

Ο Ζεόλιθος είναι ένα ορυκτό ηφαιστειακής προέλευσης που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία επεξεργασίας νερού, την προστασία του περιβάλλοντος, τις καλλιέργειες, τη γεωργία κ.α. λόγω της ιδιαίτερης χημικής ιδιότητάς του. Περιέχει σημαντική ποσότητα κλινοπτιλόλιθου, που χρησιμοποιείται, επίσης, στην πυρηνική επεξεργασία, καθώς μπορεί να καθαρίσει τα πυρηνικά απόβλητα που περιέχουν ραδιενεργά ισότοπα. Ονομάστηκε έτσι το 1756 από τον Σουηδό ορυκτολόγο Άξελ Κρόνστεντ, ο οποίος παρατήρησε ότι με την ταχεία θέρμανση στιλβίτη παράγεται μεγάλη ποσότητα ατμού από το νερό που είχε απορροφηθεί από το υλικό. Έτσι, ονόμασε αυτό το υλικό ζεόλιθο, από το ζέω (βράζω) και τον λίθο.

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του είναι η ικανότητα να δεσμεύει και να εξαλείφει βαρέα μέταλλα, όπως είναι ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το κάδμιο, το αλουμίνιο κι ο επιπλέον σίδηρος, διατηρώντας παράλληλα τα υγιή ιόντα και μέταλλα.

Το Aquametix® μειώνει:

 • Χλώριο: 99% ANSI/NSF Standard 42 ( Πιστοποίηση PACE ANALYTICAL)
 • Φθοριούχα: 92% όλους τους τύπους – φθοροπυριτικό οξύ, υδροφθοροπυριτικό, φθοριοπυριτικό νάτριο, φθοριούχο νάτριο (Πιστοποίηση ENVIROTEK)
 • Μόλυβδο: 95% ANSI/NSF Standard 53 ( Πιστοποίηση PACE ANALYTICAL) 4350 λίτρα – 1150 γαλόνια
 • Βαρέα μέταλλα: 98% ANSI/NSF Standard 53 (ΠιστοποίησηENVIROTEK)
 • VOC’s – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις: 98% ANSI/NSF Standard 53, ENVIROTEK
 • Ενώσεις φαρμάκων και φαρμακευτικών σκευασμάτων: 95% ANSI/NSF Standard 401, ENVIROTEK
 • >90% Νιτρικά
 • >95% Αρσενικό
 • >95% Χρώμιο
 • Αντιμόνιο, Κάδμιο 98% ANSI/NSF Standard 53 (ΠιστοποίησηENVIROTEK)
 • Χλωραμίνες: 99% ANSI/NSF Standard 42 (Pace Analytical) 6600 λίτρα – 1750 γαλόνια. Σε κάποια δίκτυα υδροδότησης, αντί χλωρίου χρησιμοποιείται χλωραμίνη (συνδυασμός χλωρίου και αμμωνίας) για την απολύμανση του νερού, γιατί οι χλωραμίνες παραμένουν ενεργές στο νερό για περισσότερο χρόνο από το χλώριο. Εάν, δηλαδή, το πόσιμο νερό έχει να διανύσει μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσει στην βρύση σας, τότε η χλωραμίνη είναι ιδανικότερη επιλογή από το χλώριο. Η αντοχή του συγκεκριμένου φίλτρου στις χλωραμίνες είναι τα 2271 λίτρα (600 γαλόνια).
 • Μειώνει τον συνδυασμό χλωραμίνης, μονοχλωραμίνης κι αμμωνίας.
 • 99% μείωση ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων
 • 98% Μείωση Glyphosate (γνωστό round up)
 • > 98% THM’s Τριαλογονομεθάνια (Trihalomethanes). Τα τριαλογονομεθάνια (ΤΗΜs) στο νερό αποτελούν παραπροϊόντα της απολύμανσης με χλώριο. Οι πιο συχνές ενώσεις που ελέγχονται από τις υπηρεσίες ύδρευσης είναι το χλωροφόρμιο, το βρωμοφόρμιο, το διβρωμοχλωρομεθάνιο, και το βρωμοδιχλωρομεθάνιο.
 • > 97% MTBE Methyl tert-butyl ether. Ο μεθυλοτριτοβουτυλαιθέρας (MTBE) είναι μια πτητική οργανική ένωση που προστίθεται στη βενζίνη για να μειώσει τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα κι όζοντος στις εκπομπές ρύπων των αυτοκινήτων. Στην Καλιφόρνια, η προσθήκη MTBE βελτίωσε την ποιότητα του αέρα μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων κατά 14% σε πολιτειακό επίπεδο. Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια ο μεθυλοτριτοβουτυλαιθέρας άρχισε να εμφανίζεται και στο νερό.
 • > 98% Μέταλλα – Αλουμίνιο, Σίδηρος, Υδράργυρος, Νικέλιο & Ψευδάργυρος.
 • > 99% Ζιζανιοκτόνα
 • Μειώνει αποτελεσματικά τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, την σκουριά, το χώμα και διάφορες άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες.
 • Επίσης απομακρύνει: alachlor, endrin, simazine, atrazine, ethylbenzene, styrene, benzene, ethylene dibromide (EDB), 1,1,2,2-tetrachloroethane, carbofuran, haloacetonitriles, tetrachloroethylene, carbon tetrachloride, bromochloroacetonitrile, toluene, chlorobenzene, dibromoacetonitrile, 2,4,5-TP(silvex), chloropicrin, dichloroacetonitrile, tribromoacetic acid, 2,4-D, trichloroacetonitrile, 1,2,4-trichlorobenzene, dibromochloropropane (DBCP), haloketones, 1,1,1-trichloroethane, o-dichlorobenzene, 1,1-dichloro-2-propanone, 1,1,2-trichloroethane, p-dichlorobenzene, 1,1,1-trichloro-2-propanone, trichloroethylene, 1,2-dichloroethane, heptachlor, trihalomethanes (TTHM), 1,1-dichloroethylene, heptachlor epoxide, bromodichloromethane, cis-1,2-dichloroethylene, hexachlorobutadiene, bromoform, trans-1,2-dichloroethylene, hexachlorocyclopentadiene, chlorodibromomethane, 1,2-dichloropropane, lindane, chloroform, cis-1,3-dichloropropylene, methoxychlor, xylenes, dinoseb, pentachlorophenol
 • Τα VOCs (Volatile Organic Compounds – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) περιλαμβάνουν φυσικά χημικά, καθώς και προερχόμενα από ανθρώπινη δραστηριότητα και συνήθως συναντώνται σε πηγάδια ή σωληνώσεις. Μερικά VOCs είναι τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα και τα εντομοκτόνα που εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μετά την εφαρμογή τους από τον άνθρωπο, ενώ άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μέσω της βιομηχανικής χρήση ή των αποχετεύσεων.
 • Μειώνει τα ραδιονουκλίδια.
 • Διατηρεί τα αναγκαία για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
 • Συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή του εμπορίου ύψους 10 ιντσών.
 • Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 • Συνιστάται η αντικατάστασή του τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Στο τρίτο στάδιο, ένα ειδικό φίλτρο μειώνει τα άλατα, περιορίζοντας έτσι την σκληρότητα του νερού και τους άσπρους λεκέδες που σχηματίζονται στον πάγκο και στον νεροχύτη της κουζίνας.

 

Αντοχή:

Χλωραμίνες: 1200 γαλόνια (4542 λίτρα)

Μόλυβδος: 1000 γαλόνια (3785 λίτρα)

Φθοριούχα: 375 γαλόνια (1420 λίτρα)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αμερικάνικο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα με Κεραμικό, μείωση αλάτων, Nanosilver, AquaMetix® και Ζεόλιθο CeraMetix® Imperial OBE SP W9522651”