Φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato UltraVOC – ειδικό για φυτοφάρμακα

Αρχική/Ανταλλακτικά Φίλτρα & Εξαρτήματα/Ανταλλακτικά Φίλτρα Νερού Ενεργού Άνθρακα/Φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato UltraVOC – ειδικό για φυτοφάρμακα

Φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato UltraVOC – ειδικό για φυτοφάρμακα

35.00

Με διαπερατότητα μόλις 0,5 μικρά, το φίλτρο αυτό είναι από τα πιο στενά του εμπορίου. Είναι πανίσχυρο στη μείωση φυτοφαρμάκων και παρασιτοκτόνων κι ενδείκνυται για αγροτικές περιοχές ή περιοχές με καλλιέργειες. Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, το χλωροφόρμιο και όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό, για να μπορείτε εσείς κι η οικογένειά σας να απολαμβάνετε το νερό του σπιτιού σας. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα από φλοιό καρύδας και πληροί τις προδιαγραφές του FDA.

Κωδικός προϊόντος: Primato ULTRA VOC Κατηγορία:

Περιγραφή

Ειδικό για εξτρά μείωση κυστών και φυτοφαρμάκων.

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα PRIMATO ULTRA VOC:

 • Βελτιώνει τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 • Συγκρατεί το χλώριο, τις οργανικές πτητικές ενώσεις (VOCs), τα οργανικά χημικά, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη θολότητα, την άμμο, την σκουριά, τη λάσπη, το χώμα, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, τα τριαλομεθάνια, το υπολειμματικό χλώριο, τον ολικό οργανικό άνθρακα, τις βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), τις διαλυμένες οργανικές ενώσεις, το οργανικό χρώμα, τον διαλυμένο σίδηρο, το μαγγάνιο, τα βιομηχανικά απόβλητα και άλλες επικίνδυνες ουσίες.
 • Με 100% ενεργό άνθρακα από καρύδα.
 • Διατηρεί τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
 • Απομακρύνει: alachlor, endrin, simazine, atrazine, ethylbenzene, styrene, benzene, ethylene dibromide (EDB), 1,1,2,2-tetrachloroethane, carbofuran, haloacetonitriles, tetrachloroethylene, carbon tetrachloride, bromochloroacetonitrile, toluene, chlorobenzene, dibromoacetonitrile, 2,4,5-TP(silvex), chloropicrin, dichloroacetonitrile, tribromoacetic acid, 2,4-D, trichloroacetonitrile, 1,2,4-trichlorobenzene, dibromochloropropane (DBCP), haloketones, 1,1,1-trichloroethane, o-dichlorobenzene, 1,1-dichloro-2-propanone, 1,1,2-trichloroethane, p-dichlorobenzene, 1,1,1-trichloro-2-propanone, trichloroethylene, 1,2-dichloroethane, heptachlor, trihalomethanes (TTHM), 1,1-dichloroethylene, heptachlor epoxide, bromodichloromethane, cis-1,2-dichloroethylene, hexachlorobutadiene, bromoform, trans-1,2-dichloroethylene, hexachlorocyclopentadiene, chlorodibromomethane, 1,2-dichloropropane, lindane, chloroform, cis-1,3-dichloropropylene, methoxychlor, xylenes, dinoseb, pentachlorophenol
 • Διαπερατότητα: 0,5 μικρά.
 • Αμερικάνικης κατασκευής.
 • Προσφέρει επιπλέον προστασία από τις κύστες, τα φυτοφάρμακα και τα VOCs. Τα VOCs (Volatile Organic Compounds – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) περιέχουν χημικά που προέρχονται τόσο από ανθρώπινη δραστηριότητα, όσο και από τη φύση, και συνήθως τα συναντάμε σε πηγάδια ή σωληνώσεις. Μερικά VOCs είναι φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα κι εντομοκτόνα που εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μετά την εφαρμογή τους από τον άνθρωπο. Κάποιες άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα από βιομηχανική χρήση ή από τις αποχετεύσεις. Το PRIMATO ULTRA VOC επίσης μειώνει τα τριαλομεθάνια που είναι υπο-προϊόντα της χλωρίωσης του νερού.
 • Συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή άνω και κάτω πάγκου ύψους 10″. Συμβατές συσκευές είναι συστήματα φιλτραρίσματος άνω πάγκου αλλά και κάτου πάγκου.
 • Συνιστάται η αντικατάσταση του φίλτρου μία φορά τον χρόνο.
 • Διαστάσεις 2.5″ x 9 3/4″.
 • Μείωση VOC 500gals@1GPM (1900 λίτρα).
 • Αρχική μείωση πίεσης <5psi @ 0.5 GPM.
 • Αποχλωρίωση 30000 λίτρα.
 • Φέρει διεθνείς πιστοποιήσεις  για να διασφαλίζει την ποιότητα του νερού που απολαμβάνετε!

 

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
εάν αγοράσετε 3 ή περισσότερα ανταλλακτικά φίλτρα Primato ULTRA VOC

Οδηγίες: Προσθέστε στο καλάθι σας 3 ή περισσότερα ανταλλακτικά φίλτρα Primato ULTRA VOC. Αυτόματα στο ταμείο θα κερδίσετε 10% έκπτωση.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato UltraVOC – ειδικό για φυτοφάρμακα”