Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση. Primato RO FIlter Pack-M

Αρχική/Ανταλλακτικά Φίλτρα & Εξαρτήματα/Ανταλλακτικά Αντίστροφης Ώσμωσης/Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση. Primato RO FIlter Pack-M

Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση. Primato RO FIlter Pack-M

127.50

Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά φίλτρα για την αντίστροφη όσμωση.

Κωδικός προϊόντος: RO FIlter Pack-M Κατηγορία:

Περιγραφή

  • Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά φίλτρα για τα περισσότερα συστήματα αντίστροφης όσμωσης.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην αγορά διατίθενται συστήματα αντίστροφης όσμωσης που διαθέτουν φίλτρα πολυπροπυλενίου στο πρώτο και τρίτο στάδιο, κάτι που είναι λάθος, γιατί η μεμβράνη της όσμωσης καταστρέφεται από το χλώριο και τα χημικά και όχι από το χώμα. Σε ένα σύστημα ώσμωσης που λειτουργεί σωστά, το φίλτρο πολυπροπυλενίου μπαίνει στο πρώτο στάδιο για να προστατεύσει τα φίλτρα ενεργού άνθρακα του δεύτερου και τρίτου σταδίου, τα οποία καθαρίζουν το νερό από τα χημικά και το χλώριο ώστε να δουλέψει περισσότερο καιρό και πιο σωστά η μεμβράνη και να μην αποβάλλει πολύ νερό στην αποχέτευση.

Στάδιο 1: Φίλτρο πολυπροπυλενίου. Μειώνει το χώμα, τη λάσπη και την σκουριά, ενώ προστατεύει τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.

Στάδιο 2: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO με διαπερατότητα 5 micron. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τη δυσάρεστη γεύση, οσμή, αιωρουμένα σωματίδια, άμμο, σκουριά, λάσπη, χώματα, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο.

Στάδιο 3: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα PRIMATO ULTRA PB με διαπερατότητα 0,5 micron. Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τα φυτοφάρμακα, τα οργανικά χημικά, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τις κύστες, Cryptosporidium, Giardia, Toxoplasma, τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς, τις ίνες αμιάντου, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, την σκουριά, το χώμα, τον μόλυβδο, τις κύστες, τα βαρέα μέταλλα και άλλες επικίνδυνες ουσίες για την υγεία.

Στάδιο 4: Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης Pure Pro 50GPD – made in USA. Με διαπερατότητα 0,0001 μικρά, απομακρύνει ουσιαστικά όλες τις βλαβερές ουσίες. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα και αποδίδει 189 λίτρα φιλτραρισμένου νερού/24ωρο.

Στάδιο 5: Φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα από καρύδα Primato Inline. Επειδή το νερό που παράγεται από την αντίστροφη όσμωση είναι άγευστο, το φίλτρο αυτό βελτιώνει τη γεύση του νερού που έχει αποθηκευτεί στη δεξαμενή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση. Primato RO FIlter Pack-M”