Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση. Primato RO FIlter Pack

Αρχική/Ανταλλακτικά Φίλτρα & Εξαρτήματα/Ανταλλακτικά Αντίστροφης Ώσμωσης/Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση. Primato RO FIlter Pack

Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση. Primato RO FIlter Pack

88.50

  • Περιλαμβάνει τα απαραίτητα ανταλλακτικά φίλτρα για τα περισσότερα συστήματα αντίστροφης όσμωσης, εκτός από τη μεμβράνη.
  •  Η μεμβράνη πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 2 χρόνια.
Κωδικός προϊόντος: RO FIlter Pacκ Κατηγορία:

Περιγραφή

  • Περιλαμβάνει τα απαραίτητα ανταλλακτικά φίλτρα για τα περισσότερα συστήματα αντίστροφης όσμωσης, εκτός από τη μεμβράνη.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην αγορά διατίθενται συστήματα αντίστροφης όσμωσης που διαθέτουν φίλτρα πολυπροπυλενίου στο πρώτο και τρίτο στάδιο, κάτι που είναι λάθος, γιατί η μεμβράνη της όσμωσης καταστρέφεται από το χλώριο και τα χημικά και όχι από το χώμα. Σε ένα σύστημα ώσμωσης που λειτουργεί σωστά, το φίλτρο πολυπροπυλενίου μπαίνει στο πρώτο στάδιο για να προστατεύσει τα φίλτρα ενεργού άνθρακα του δεύτερου και τρίτου σταδίου, τα οποία καθαρίζουν το νερό από τα χημικά και το χλώριο ώστε να δουλέψει περισσότερο καιρό και πιο σωστά η μεμβράνη και να μην αποβάλλει πολύ νερό στην αποχέτευση.

Στάδιο 1: Φίλτρο πολυπροπυλενίου. Μειώνει το χώμα, τη λάσπη και την σκουριά, ενώ προστατεύει τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος νερού.

Στάδιο 2: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO με διαπερατότητα 5 micron. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τη δυσάρεστη γεύση, οσμή, αιωρουμένα σωματίδια, άμμο, σκουριά, λάσπη, χώματα, ολικό οργανικό άνθρακα, βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), διαλυμένες οργανικές ενώσεις, οργανικό χρώμα, διαλυμένο σίδηρο, μαγγάνιο.

Στάδιο 3: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα PRIMATO ULTRA PB με διαπερατότητα 0,5 micron. Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τα φυτοφάρμακα, τα οργανικά χημικά, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τις κύστες, Cryptosporidium, Giardia, Toxoplasma, τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς, τις ίνες αμιάντου, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, την σκουριά, το χώμα, τον μόλυβδο, τις κύστες, τα βαρέα μέταλλα και άλλες επικίνδυνες ουσίες για την υγεία.

Στάδιο 4: Η μεμβράνη αντίστροφης ώσμωσης του 4ου σταδίου δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η μεμβράνη πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 2 χρόνια.

Στάδιο 5: Φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα από καρύδα Primato Inline. Επειδή το νερό που παράγεται από την αντίστροφη όσμωση είναι άγευστο, το φίλτρο αυτό βελτιώνει τη γεύση του νερού που έχει αποθηκευτεί στη δεξαμενή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση. Primato RO FIlter Pack”