Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση ZENIT

Αρχική/Ανταλλακτικά Φίλτρα & Εξαρτήματα/Ανταλλακτικά Αντίστροφης Ώσμωσης/Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση ZENIT

Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση ZENIT

249.00

Περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά φίλτρα που χρειάζεστε για την αντίστροφη όσμωση ZENIT: φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα, φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα, 2 μεμβράνες 200 GPD και φίλτρο ενεργού άνθρακα εμποτισμένο με βακτηριοστατικό ασήμι (NANOSILVER). Είναι συμβατά μόνο με την αντίστροφη ώσμωση ZENIT.

Κωδικός προϊόντος: RO FIlter Pack ZENIT Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά φίλτρα που χρειάζεστε για την αντίστροφη όσμωση ZENIT:

Στάδιο 1: Φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα αιωρουμένα σωματίδια, την άμμο, την σκουριά, τη λάσπη, το χώμα, τον ολικό οργανικό άνθρακα, τις βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), τις διαλυμένες οργανικές ενώσεις, το οργανικό χρώμα, τον διαλυμένο σίδηρο και το μαγγάνιο.

Στάδιο 2: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα με διαπερατότητα 0,5 micron. Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τα φυτοφάρμακα, τα οργανικά χημικά, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τις κύστες, Cryptosporidium, Giardia, Toxoplasma, τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς, τις ίνες αμιάντου, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, την σκουριά, το χώμα, τον μόλυβδο, τις κύστες, τα βαρέα μέταλλα και άλλες επικίνδυνες ουσίες για την υγεία.

Στάδιο 3 & 4: Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης 200GPD (γαλόνια/μέρα, δηλαδή 757 λίτρα/μέρα). Με διαπερατότητα 0,0001 μικρά, απομακρύνει ουσιαστικά όλες τις βλαβερές ουσίες. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα. Το πακέτο περιλαμβάνει 2 μεμβράνες.

Στάδιο 5: Στο επόμενο στάδιο, το νερό φιλτράρεται από ενεργό άνθρακα με nanosilver (εμποτισμένος με βακτηριοστατικό ασήμι που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και βακτηρίων). Επειδή το νερό που παράγεται από την αντίστροφη όσμωση είναι άγευστο, το φίλτρο αυτό βελτιώνει τη γεύση του.

Πρόκειται για φίλτρα γραμμής που δεν τοποθετούνται μέσα σε θήκες αλλά αντικαθίστανται αυτόνομα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση ZENIT”