Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση KALYS

Αρχική/Ανταλλακτικά Φίλτρα & Εξαρτήματα/Ανταλλακτικά Αντίστροφης Ώσμωσης/Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση KALYS

Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση KALYS

169.00

Περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά φίλτρα που χρειάζεστε για την αντίστροφη όσμωση KALYS: φίλτρο στερεών, φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα, φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα, μεμβράνη 75GPD και βακτηριοστατικό φίλτρο ενεργού άνθρακα. Είναι συμβατά μόνο με την αντίστροφη ώσμωση KALYS.

Κωδικός προϊόντος: RO FIlter Pack KALYS Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά φίλτρα που χρειάζεστε για την αντίστροφη όσμωση KALYS:

Στάδιο 1: Φίλτρο πολυπροπυλενίου. Περιορίζει το χώμα, τη λάσπη και την σκουριά, ενώ προστατεύει τα επόμενα στάδια φιλτραρίσματος.

Στάδιο 2: Φίλτρο κοκκώδους ενεργού άνθρακα. Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα αιωρουμένα σωματίδια, την άμμο, την σκουριά, τη λάσπη, το χώμα, τον ολικό οργανικό άνθρακα, τις βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), τις διαλυμένες οργανικές ενώσεις, το οργανικό χρώμα, τον διαλυμένο σίδηρο και το μαγγάνιο.

Στάδιο 3: Φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα με διαπερατότητα 0,5 micron. Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τα φυτοφάρμακα, τα οργανικά χημικά, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τις κύστες, Cryptosporidium, Giardia, Toxoplasma, τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς, τις ίνες αμιάντου, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, την σκουριά, το χώμα, τον μόλυβδο, τις κύστες, τα βαρέα μέταλλα και άλλες επικίνδυνες ουσίες για την υγεία.

Στάδιο 4: Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης 75GPD (γαλόνια/μέρα ή 284 λίτρα/μέρα). Με διαπερατότητα 0,0001 μικρά, απομακρύνει ουσιαστικά όλες τις βλαβερές ουσίες. Παράγει νερό με μηδενική αγωγιμότητα.

Στάδιο 5: Πριν αποθηκευτεί στη δεξαμενή, το νερό φιλτράρεται από ενεργό άνθρακα με nanosilver (εμποτισμένος με βακτηριοστατικό ασήμι που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και βακτηρίων). Επειδή το νερό που παράγεται από την αντίστροφη όσμωση είναι άγευστο, το φίλτρο αυτό βελτιώνει τη γεύση του.

Τα φίλτρα είναι γρήγορης αλλαγής. Για να αφαιρέσετε το παλιό φίλτρο, περιστρέψτε το αριστερόστροφα και τραβήξτε το. Για να τοποθετήσετε το καινούργιο φίλτρο, πιέστε το προς τα μέσα και περιστρέψτε το δεξιόστροφα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σετ ανταλλακτικά φίλτρα για αντίστροφη όσμωση KALYS”