Φίλτρο νερού μείωσης αρσενικού για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS Primato CFA510S

Αρχική/Φίλτρα Νερού Ceramic Filters Company Inc, Μείωση Νιτρικών - Αρσενικού/Φίλτρο νερού μείωσης αρσενικού για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS Primato CFA510S

Φίλτρο νερού μείωσης αρσενικού για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS Primato CFA510S

39.00

  • Η φυσική υψηλή συγκέντρωση αρσενικού σε κατώτερα στρώματα του εδάφους έχει συχνά ως αποτέλεσμα τη μόλυνση των υπόγειων υδάτων.
  • Το ανταλλακτικό αυτό φίλτρο μειώνει την ποσότητα του αρσενικού στο νερό και είναι κατάλληλο για όλες τις συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS.
Κωδικός προϊόντος: CFA510S Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

  • Περιέχει ισχυρή ρητίνη ανταλλαγής ιόντων που μειώνει την ποσότητα αρσενικού στο νερό.
  • Συμβατό με όλες τις συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS.

Σχετικές πληροφορίες:

Η φυσική υψηλή συγκέντρωση αρσενικού σε κατώτερα στρώματα του εδάφους έχει συχνά ως αποτέλεσμα τη μόλυνση των υπόγειων υδάτων. Για παράδειγμα, η μόλυνση στο Δέλτα του Γάγγη με αρσενικό προκάλεσε εκτεταμένη δηλητηρίαση σε έναν τεράστιο ποσοστό του τοπικού πληθυσμού. Έρευνες έχουν δείξει ότι η δηλητηρίαση του πόσιμου νερού από αρσενικό πιθανότατα επηρεάζει πάνω από 137 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Το πρόβλημα της μόλυνσης των υδάτων από αρσενικό έγινε ευρύτερα γνωστό μετά την εκτεταμένη δηλητηρίαση του νερού στο Μπαγκλαντές, ωστόσο πολλές χώρες καλούνται να το αντιμετωπίσουν

Στην Ελλάδα, έχει ανιχνευθεί αρσενικό στο πόσιμο νερό σε αρκετές περιοχές του Αξιού, της Χαλκιδικής, της Λάρισας, της Εύβοιας, της Κορινθίας, κ.α. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν θέσει ως όριο τα 10 μg/l (μικρογραμμάρια ανά λίτρο).

Το αρσενικό φθάνει στον άνθρωπο με τους παρακάτω τρόπους:

  • Το αρσενικό υπάρχει φυσικά στα πετρώματα, καθώς και σχεδόν σε όλα τα θειούχα ορυκτά χαλκού, μολύβδου και ψευδαργύρου, και συνοδεύει τα μέταλλα αυτά στις διαδικασίες εξόρυξης.
  • Λόγω ηφαιστειογενών δράσεων.
  • Με τη σήψη της φυσικής ύλης.
  • Με την καύση κάρβουνου και πετρελαίου.
  • Μέσω των λιπασμάτων και των παρασιτοκτόνων.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φίλτρο νερού μείωσης αρσενικού για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS Primato CFA510S”