Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Α3 μείωσης νιτρικών για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS

Αρχική/Φίλτρα Νερού Ceramic Filters Company Inc, Μείωση Νιτρικών - Αρσενικού/Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Α3 μείωσης νιτρικών για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Α3 μείωσης νιτρικών για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS

39.00

Τοποθετείται στο πρώτο στάδιο φιλτραρίσματος των συσκευών τύπου HCP, HCS, HIP, HIS και μειώνει τα επίπεδα των νιτρικών στα 0 έως 5mg/L.

Κωδικός προϊόντος: A-3 candle Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

  • Τοποθετείται στο πρώτο στάδιο φιλτραρίσματος των λεπτών συσκευών Primato και μειώνει τα επίπεδα των νιτρικών στα 0 έως 5mg/L.
  • Η διάρκεια ζωής του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα επίπεδα των νιτρικών στο νερό σας. Στην Ελλάδα, συνιστάται η αλλαγή του δύο φορές τον χρόνο.
  • Ουσίες όπως οι ακαθαρσίες των ζώων, τα βιομηχανικά απόβλητα, τα νερά των υπονόμων και τα λύματα, τα αζωτούχα λιπάσματα και τα γεωργικά φυτοφάρμακα επηρεάζουν την ποσότητα των νιτρικών που συγκεντρώνονται στο πόσιμο νερό.
  • Τα νιτρικά NO3 (ντρώδη ΝΟ2, αμμωνία ΝΗ4 – “κύκλος του αζώτου”) των αζωτούχων λιπασμάτων, όταν εισχωρούν μέσω του πόσιμου νερού στο στομάχι μας, σχηματίζουν Ν- νιτροζοενώσεις, που είναι καρκινογόνες. Σε μωρά κάτω των 6 μηνών προκαλούν μεθαιμοσφαιριναιμία (ή μεθαιμογλοβιναιμία ή κυάνωση ή “σύνδρομο του μπλε μωρού”) με τραγικές συνέπειες για την υγεία τους.
  • Τα νιτρικά είναι εξαιρετικά καρκινογόνα, γι’ αυτό το φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται πριν η ποσότητά τους ανέβει στα 10mg/L.
  • Ταιριάζει σε όλες τις συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS
  • Επιτυγχάνει την υψηλή απομάκρυνση στερεών αιωρημάτων, έως 5 μικρά (1 μικρό=1 εκατομμυριοστό του μέτρου).

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Α3 μείωσης νιτρικών για συσκευές τύπου HCP, HCS, HIP, HIS”