Αμερικάνικο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα με Κεραμικό, μείωση αλάτων, Nanosilver και Ζεόλιθο CeraUltra® Imperial OBE SP W9522551

Αρχική/Ανταλλακτικά Φίλτρα & Εξαρτήματα/Ανταλλακτικά Φίλτρα Νερού Ενεργού Άνθρακα/Αμερικάνικο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα με Κεραμικό, μείωση αλάτων, Nanosilver και Ζεόλιθο CeraUltra® Imperial OBE SP W9522551

Αμερικάνικο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα με Κεραμικό, μείωση αλάτων, Nanosilver και Ζεόλιθο CeraUltra® Imperial OBE SP W9522551

59.00

Εξαντλημένο

Το CeraUltra® SP καθαρίζει το νερό σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο υπάρχει το πατενταρισμένο CeraCyl®, ένα κεραμικό υλικό που αφαιρεί τις κύστες και τα παθογόνα βακτήρια και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων και μίτωσης χάρις στο εμποτισμένο ασήμι που του επιτρέπει να αυτο-αποστειρώνεται. Στο δεύτερο στάδιο, υπάρχει ένα μείγμα διαφόρων ειδών ενεργού άνθρακα με ζεόλιθο. Ο ζεόλιθος ενώνεται με τον ενεργό άνθρακα μέσω ειδικών πολυμερών με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εξαιρετικά συμπαγούς και πορώδους φίλτρου νερού που είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές του εμπορίου. Στο τρίτο στάδιο, ένα ειδικό φίλτρο μαλακώνει το νερό και μειώνει τα άλατα, περιορίζοντας τους άσπρους λεκέδες στον νεροχύτη της κουζίνας.

Με ένα μόνο φυσίγγιο μειώνει τις κύστες, τα παθογόνα, το χλώριο, τα βακτήρια, τα άλατα, τα κρυπτοσπορίδια, τον μόλυβδο, τα βαρέα μέταλλα, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τα ζιζανιοκτόνα, το αλουμίνιο, τον σίδηρο, τον υδράργυρο, το νικέλιο, τον ψευδάργυρο, τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τη θολότητα κι έναν μεγάλο αριθμό επικίνδυνων στοιχείων.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών και με την χρήση τεχνολογιών αιχμής για απόδοση άνευ προηγουμένου.

Made in USA

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: CeraUltra® OBE SP W9522551 Κατηγορία:

Περιγραφή

Το CeraUltra® SP καθαρίζει το νερό σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο υπάρχει το πατενταρισμένο CeraCyl®, στο δεύτερο ένας συνδυασμός από υψηλής ποιότητας αμερικάνικους ενεργούς άνθρακες με ζεόλιθο, και στο τρίτο ένα ειδικό φίλτρο μείωσης αλάτων.

CeraSyl®

Το CeraSyl® είναι ένα κεραμικό υλικό όπως η πορσελάνη, ειδικά σχεδιασμένο να παγιδεύει σωματίδια μικρότερα των 0.2μm (η μέση διάμετρος μιας ανθρώπινης τρίχας είναι 100μm). Έχει την ικανότητα να παγιδεύει βακτήρια και κύστες για να σας παρέχει πεντακάθαρο και υγιεινό νερό. Παράλληλα, είναι εμποτισμένο με βακτηριοστατικό ασήμι, το οποίο, χάρις στις ιδιότητές του, εμποδίζει τη μίτωση κι επιτρέπει στο φίλτρο να αυτο-αποστειρώνεται. Επειδή το κεραμικό φίλτρο είναι αρκετά “στενό”, με την χρήση του μειώνεται η ροή του νερού. Για να απομακρύνετε τη λάσπη και την σκουριά που έχει συγκρατήσει στο εξωτερικό του κέλυφος, απλά το τρίβετε κάτω από τρεχούμενο νερό με ένα μαλακό σφουγγαράκι κουζίνας. Έτσι, η ροή του νερού θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Λόγω της συμπαγούς σύνθεσης του φίλτρου, το νερό παραμένει περισσότερο χρόνο στο AquaMetix®, δηλαδή, στο δεύτερο στάδιο φιλτραρίσματος, κι έτσι απομακρύνονται αποτελεσματικότερα οι βλαβερές ουσίες.

 • Ονομαστική διαπερατότητα 0.2μm >99.9%. Από τα 100 σωματίδια με διάμετρο 0.2μm που θα επιχειρήσουν να διαπεράσουν το φίλτρο, το >99.9% αυτών θα συγκρατηθεί.
 • Απόλυτη διαπερατότητα 0.5μm. Το 100% των σωματιδίων με διάμετρο 0.5μm που θα προσπαθήσουν να διαπεράσουν το φίλτρο θα συγκρατηθεί.
 • 100% αφαίρεση κυστών
 • 99.9999% μείωση παθογόνων βακτηρίων
 • Εύκολος καθαρισμός του φίλτρου με μαλακό σφουγγαράκι για καλύτερη ροή νερού και παράταση ζωής.
 • Εμποτισμένο με βακτηριοστατικό ασήμι που επιτρέπει στο φίλτρο να αυτο-αποστειρώνεται.

 

Μετά το CeraSyl®, το νερό περνάει από ένα φίλτρο που συνδυάζει δύο είδη ενεργού άνθρακα με ζεόλιθο. Ο ζεόλιθος ενώνεται με τον άνθρακα με ειδικά πολυμερή, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εξαιρετικά συμπαγούς και πορώδους φίλτρου νερού. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ με πρώτες ύλες των υψηλότερων FDA προδιαγραφών και με την χρήση τεχνολογιών αιχμής για υψηλή αποτελεσματικότητα.τον ενεργό άνθρακα με ζεόλιθους.

coconut shell carbonΟ ενεργός άνθρακας του CeraUltra® είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν που μοιάζει οπτικά με μια λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Παράγεται από τύρφη, μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, φλοιό καρύδας, πυρήνες ελιάς και πετρέλαιο. Ο ενεργός άνθρακας του Aquametix® προέρχεται από φλοιό καρύδας, καθώς είναι ο πιο οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον και θερμαίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα για να αποκτήσει την χαρακτηριστική πορώδη επιφάνεια του. Λόγω αυτής της επεξεργασίας, μπορεί και δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν, σε υγρή ή και αέρια μορφή, και σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Οι μικροσκοπικές τρύπες ή, αλλιώς, πόροι του ενεργού άνθρακα μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειάς του από 500 έως 1500 m2/gr. Ένα κυβικό εκατοστό ενεργού άνθρακα έχει το ίδιο εμβαδόν με μια επιφάνεια 50.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ζεόλιθος στα φίλτρα νερού

Ο Ζεόλιθος είναι ένα ορυκτό ηφαιστειακής προέλευσης που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία επεξεργασίας νερού, την προστασία του περιβάλλοντος, τις καλλιέργειες, τη γεωργία κ.α. λόγω της ιδιαίτερης χημικής ιδιότητάς του. Περιέχει σημαντική ποσότητα κλινοπτιλόλιθου, που χρησιμοποιείται, επίσης, στην πυρηνική επεξεργασία, καθώς μπορεί να καθαρίσει τα πυρηνικά απόβλητα που περιέχουν ραδιενεργά ισότοπα. Ονομάστηκε έτσι το 1756 από τον Σουηδό ορυκτολόγο Άξελ Κρόνστεντ, ο οποίος παρατήρησε ότι με την ταχεία θέρμανση στιλβίτη παράγεται μεγάλη ποσότητα ατμού από το νερό που είχε απορροφηθεί από το υλικό. Έτσι, ονόμασε αυτό το υλικό ζεόλιθο, από το ζέω (βράζω) και τον λίθο.

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του είναι η ικανότητα να δεσμεύει και να εξαλείφει βαρέα μέταλλα, όπως είναι ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το κάδμιο, το αλουμίνιο κι ο επιπλέον σίδηρος, διατηρώντας παράλληλα τα υγιή ιόντα και μέταλλα.

Το CeraUltra® μειώνει:

 • Το χλώριο: 99% ANSI/NSF Standard 42 ( Πιστοποίηση PACE ANALYTICAL) για 7.571 λίτρα νερό (2000 γαλόνια).
 • Τον μόλυβδο: 95% ANSI/NSF Standard 53 ( Πιστοποίηση PACE ANALYTICAL) για 4.542 λίτρα νερό (1200 γαλόνια).
 • Τα βαρέα μέταλλα: 98% ANSI/NSF Standard 53 (ΠιστοποίησηENVIROTEK)
 • Τα VOCs – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις: 98% ANSI/NSF Standard 53, ENVIROTEK 99% μείωση ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων. Τα VOCs (Volatile Organic Compounds – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) περιέχουν χημικά που προέρχονται τόσο από τον άνθρωπο όσο και τη φύση. Συνήθως τα βρίσκουμε σε πηγάδια ή σωληνώσεις. Μερικά VOCs είναι τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα και τα εντομοκτόνα που εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μετά την εφαρμογή τους. Άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μέσω τις βιομηχανικής χρήσης ή των αποχετεύσεων.
 • > 98% Μέταλλα – Αλουμίνιο, Σίδηρο, Υδράργυρο, Νικέλιο & Ψευδάργυρο
 • > 99% Ζιζανιοκτόνα
 • Τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, την σκουριά, το χώμα και διάφορες άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες.
 • Αφαιρεί: alachlor, endrin, simazine, atrazine, ethylbenzene, styrene, benzene, ethylene dibromide (EDB), 1,1,2,2-tetrachloroethane, carbofuran, haloacetonitriles, tetrachloroethylene, carbon tetrachloride, bromochloroacetonitrile, toluene, chlorobenzene, dibromoacetonitrile, 2,4,5-TP(silvex), chloropicrin, dichloroacetonitrile, tribromoacetic acid, 2,4-D, trichloroacetonitrile, 1,2,4-trichlorobenzene, dibromochloropropane (DBCP), haloketones, 1,1,1-trichloroethane, o-dichlorobenzene, 1,1-dichloro-2-propanone, 1,1,2-trichloroethane, p-dichlorobenzene, 1,1,1-trichloro-2-propanone, trichloroethylene, 1,2-dichloroethane, heptachlor, trihalomethanes (TTHM), 1,1-dichloroethylene, heptachlor epoxide, bromodichloromethane, cis-1,2-dichloroethylene, hexachlorobutadiene, bromoform, trans-1,2-dichloroethylene, hexachlorocyclopentadiene, chlorodibromomethane, 1,2-dichloropropane, lindane, chloroform, cis-1,3-dichloropropylene, methoxychlor, xylenes, dinoseb, pentachlorophenol
 • Τα VOCs (Volatile Organic Compounds – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) περιέχουν χημικά που προέρχονται τόσο από τον άνθρωπο όσο και τη φύση. Συνήθως τα βρίσκουμε σε πηγάδια ή σωληνώσεις. Μερικά VOCs είναι τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα και τα εντομοκτόνα που εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μετά την εφαρμογή τους. Άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μέσω τις βιομηχανικής χρήσης ή των αποχετεύσεων.
 • Μειώνει τα ραδιονουκλίδια.
 • Διατηρεί τα απαραίτητα για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
 • Συμβατό με όλες τις διαθέσιμες συσκευές της αγοράς ύψους 10 ιντσών.
 • Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 • Συνιστάται η αντικατάστασή του τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Στο τρίτο στάδιο, ένα ειδικό φίλτρο μειώνει τα άλατα, περιορίζοντας τους άσπρους λεκέδες στον νεροχύτη της κουζίνας.

Ιδανικές συνθήκες λειτουργίας:

 • Μέγιστη πίεση: 125 psig
 • Μέγιστη θερμοκρασία: 37.7° C (100° F)
 • Ελάχιστη θερμοκρασία: 4.4° C (40° F)
 • Ροή νερού 2,3 – 3,8 λίτρα/λεπτό (0.6 – 1.0 G.P.M.)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αμερικάνικο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα με Κεραμικό, μείωση αλάτων, Nanosilver και Ζεόλιθο CeraUltra® Imperial OBE SP W9522551”