Αισθητήρας διαρροής νερού για φίλτρα νερού κάτω πάγκου – Primato WATER-STOP-7124

Αρχική/Ανταλλακτικά Φίλτρα & Εξαρτήματα/Εξαρτήματα/Αισθητήρας διαρροής νερού για φίλτρα νερού κάτω πάγκου – Primato WATER-STOP-7124

Αισθητήρας διαρροής νερού για φίλτρα νερού κάτω πάγκου – Primato WATER-STOP-7124

12.00

Αισθητήρας διαρροής νερού για συστήματα φιλτραρίσματος. Ανακόπτει αυτόματα την παροχή νερού στο φίλτρο σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος και διαρροής. Τοποθετείται στην είσοδο νερού του φίλτρου κάτω πάγκου κι αποτρέπει το ενδεχόμενο πλημμύρας στο ντουλάπι της κουζίνας όπου το έχετε εγκαταστήσει.

Κωδικός προϊόντος: water stop 7124 Κατηγορία:

Περιγραφή

  • Συνδέεται σε φίλτρα νερού κάτω πάγκου με πολύ εύκολο τρόπο.
  • Στην είσοδο IN του αισθητήρα, συνδέεται η μία άκρη από το σωληνάκι παροχής νερού στο φίλτρο. Στην έξοδο OUT του αισθητήρα, συνδέεται η μία άκρη από ένα άλλο σωληνάκι, ενώ η άλλη άκρη συνδέεται στην είσοδο IN του φίλτρου νερού. Έτσι, δημιουργείται μια μικρή παράκαμψη στην κυκλοφορία του νερού, το οποίο περνάει αναγκαστικά μέσα από τον αισθητήρα. Στην ειδική εσοχή, τοποθετείτε ένα απορροφητικό δισκίο, κι έπειτα κατεβάζετε με το χέρι τον διακόπτη ασφαλείας.
  • Όταν υπάρχει έστω κι ελάχιστη διαρροή νερού, το δισκίο το απορροφά άμεσα, με αποτέλεσμα να διαστέλλεται και να ανασηκώνει τον διακόπτη ασφαλείας, ο οποίος ανακόπτει αυτόματα την παροχή νερού στο φίλτρο. Συνεπώς, αν υπάρχει διαρροή νερού από το φίλτρο προς το ντουλάπι σας, τότε αυτό σταματά άμεσα να παίρνει νερό.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αισθητήρας διαρροής νερού για φίλτρα νερού κάτω πάγκου – Primato WATER-STOP-7124”