Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Torayvino MKC-EG

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Torayvino MKC-EG

25.00

Εξαντλημένο

  • Συμβατό μόνο με τη συσκευή Torayvino MK2.
  • Μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τη θολότητα, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια, τα κολοβακτηρίδια και άλλες επικίνδυνες ουσίες.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: Torayvino MKC-EG Κατηγορία:

Περιγραφή

Το νερό φιλτράρεται σε 4 στάδια:

  • Στο πρώτο στάδιο υπάρχει ένα προφίλτρο (φίλτρο στερεών) που συγκρατεί την σκουριά, το χώμα, τη λάσπη, τις πέτρες και τα σωματίδια.
  • Στο δεύτερο στάδιο, ένα φίλτρο με κοκκώδη ενεργό άνθρακα (Granulated Active Carbon) μειώνει το χλώριο και τα παράγωγά του όπως το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, τα βιομηχανικά χημικά, καθώς και άλλες επικίνδυνες ουσίες.
  • Στο τρίτο στάδιο,  ένα ειδικό φίλτρο αφαιρεί την σκουριά, τα ιζήματα και τα υπόλοιπα σωματίδια που έχουν περάσει από τα πρώτα στάδια.
  • Στο τέταρτο στάδιο, ένα φίλτρο με πολυστρωματικές μεμβράνες κοίλων ινών (Hollow Fiber) αφαιρεί τα πιο επίμονα στοιχεία, όπως τα βακτήρια, τα κολοβακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς, τις μικροσκοπικές ακαθαρσίες και άλλες τις επικίνδυνες ουσίες, διατηρώντας το μαγνήσιο, το ασβέστιο και τα υπόλοιπα απαραίτητα μέταλλα για τον οργανισμό. Περιέχει πάνω από 520 δισεκατομμύρια μικροσκοπικούς πόρους που αφαιρούν αποτελεσματικά το 99,99% όλων των βακτηρίων, τη θολότητα και τα φυτοφάρμακα (VOCs – Volatile Organic Compounds).

Συνιστάται η αντικατάστασή του κάθε 4 μήνες ή ανά 1500 λίτρα φιλτραρισμένου νερού.

Αλλάζει με μια απλή περιστροφή, σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα, κι έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο:

Στη συσκευή υπάρχει χρωματική ένδειξη για να γνωρίζετε πότε να αντικαταστήσετε το φίλτρο. Όταν η μεμβράνη γίνει σκούρο γκρι ή καφέ χρώμα, πρέπει να το αντικαταστήσετε.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Torayvino MKC-EG”