Η μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, η παλαιότητα των συστημάτων ύδρευσης και η υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα του νερού που πίνετε, με αρνητικές συνέπειες για την υγεία σας. Η ελληνική εταιρεία Primato, πρωτοπόρος στα συστήματα φιλτραρίσματος νερού, και αφουγκραζόμενη την σπουδαιότητα της ποιότητας του νερού που καταναλώνετε, τον οικολογικό κίνδυνο από τη συσσώρευση των πλαστικών μπουκαλιών εμφιάλωσης και την ανάγκη εξοικονόμησης χρημάτων, ξεκίνησε την παραγωγή συσκευών φιλτραρίσματος νερού στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και η έδρα της, καλύπτοντας, συνεπώς, άμεσα τις ανάγκες του πληθυσμού.

Οι συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με γνώμονα τόσο τις ιδιαιτερότητες του νερού στην ελληνική επικράτεια σχετικά με την σκληρότητα (περιεκτικότητα σε άλατα), την παρουσία επικίνδυνων ουσιών (βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα, τοξικά) και στερεών σωματιδίων (λάσπη, χώμα, σκουριά), όσο και τις ανάγκες του κοινού για φίλτρα νερού άνω ή κάτω πάγκου. Έτσι, δίνεται σε κάθε σπίτι η δυνατότητα δημιουργίας ενός εξατομικευμένου φίλτρου ενός, δύο ή τριών σταδίων, με εγκατάσταση κάτω από τον νεροχύτη ή επάνω στον πάγκο της κουζίνας, με ξεχωριστή βρύση ή με απευθείας σύνδεση στην κρύα παροχή νερού.

Η παραγωγή των ελληνικών συσκευών φιλτραρίσματος νερού γίνεται με τις αυστηρότερες εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές ώστε να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, άριστης απόδοσης και εξαιρετικής αντοχής στην καθημερινή χρήση. Η πιστοποίηση της ποιότητας συνοδεύεται από μακρόχρονη εγγύηση 10 χρόνων, που μόνο ένα απόλυτα ελεγμένο και δοκιμασμένο προϊόν είναι σε θέση να σας προσφέρει.

Διπλό ελληνικό φίλτρο νερού άνω πάγκου Primato

Διπλό ελληνικό φίλτρο νερού άνω πάγκου Primato

Πέρα από το εγγυημένα υγιεινό και κρυστάλλινο νερό που σας προσφέρουν, κάθε συσκευή φιλτραρίσματος κατασκευής Primato έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά διασφάλισης της υψηλής της ποιότητας:

 • Συνοδεύεται από πιστοποίηση καταλληλότητας για τρόφιμα όσον αφορά στο πλαστικό υλικό κατασκευής (PP – πολυπροπυλένιο υψηλών προδιαγραφών), στο χρώμα του πλαστικού, καθώς και στο υλικό (TPE) και στο χρώμα της φλάντζας.
 • Οι πρώτες ύλες για την κατασκευή των συσκευών προέρχονται από την Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Σε πρώτο στάδιο, κάθε συσκευή που βγαίνει από το καλούπι ελέγχεται διεξοδικά με το χέρι για τυχόν ατέλειες. Σε δεύτερο στάδιο, οι υπεύθυνοι διανομής των συσκευών της Primato τις ελέγχουν εκ νέου για να βεβαιωθούν ότι δεν υπέστησαν καμία φθορά κατά τη μεταφορά τους από το εργοστάσιο στις αποθήκες της εταιρείας.
 • Πριν οι συσκευές κυκλοφορήσουν στην αγορά, υπόκεινται σε εσωτερικές δοκιμές κλειστού κυκλώματος πίεσης με αντλία για 3 μήνες, ενώ υφίστανται ελέγχους πίεσης έως και 9 bar για 5 συνεχόμενες ημέρες, παρόλο που η πίεση των ελληνικών αστικών δικτύων ύδρευσης δεν ξεπερνά τα 3 bar.
 • Είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, με εγχάρακτο το σήμα της ανακύκλωσης και το υλικό κατασκευής τους, ώστε να γνωρίζουν οι σχετικές εταιρείες με ποιον ακριβώς τρόπο ανακυκλώνονται, αν και είναι βέβαιο ότι θα τις διατηρήσετε όλη σας τη ζωή, χάρις στην υψηλή ποιότητα και άριστη λειτουργικότητά τους.
 • Ακόμα και οι βάσεις όλων των φίλτρων κάτω πάγκου κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλών προδιαγραφών.

Επιλέξτε σήμερα κιόλας ένα φίλτρο υψηλής ποιότητας κι ελληνικής κατασκευής της Primato από τις παρακάτω κατηγορίες για να απολαμβάνετε άμεσα καθαρό και υγιεινό νερό, καθώς εξοικονομείτε χρήματα και προστατεύετε το περιβάλλον.

Φίλτρα νερού άνω πάγκου

Στη φωτογραφία φαίνεται το χέρι να έχει γυρίσει τον διακόπτη (διανομέα) κι έτσι το νερό τρέχει από τη βρύση του φίλτρου καθαρό.

Τοποθετούνται επάνω στον πάγκο της κουζίνας σας σε εμφανές σημείο και συνδέονται στην βρύση άμεσα, χωρίς εργαλεία ή τη βοήθεια επαγγελματία. Με τον ενσωματωμένο διακόπτη, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ φιλτραρισμένου νερού για να πιείτε ή αφιλτράριστου για να πλύνετε τα πιάτα ή για άλλες εργασίες.

Ελληνικό διπλό φίλτρο νερού άνω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες από καρύδα. Primato GR-SKG-CT2WW14

Ελληνικό φίλτρο νερού άνω πάγκου Primato με ενεργό άνθρακα 0.5μm από καρύδα. Primato GR-SKG-CT1WW

Φίλτρα νερού κάτω πάγκου

Τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

 • Φίλτρα άμεσης σύνδεσης στην παροχή κρύου νερού. Κάθε φορά που ανοίγετε το κρύο νερό της βρύσης, το νερό που παρέχεται θα είναι φιλτραρισμένο.

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου με ενεργό άνθρακα made in USA Primato Blue GRSKGUC1GB12

Φίλτρο διπλό κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες made in USA – Primato Blue GRSKGUC2GB12

Φίλτρο νερού τριπλό κάτω πάγκου με φίλτρο στερεών και 2 ενεργούς άνθρακες made in USA Primato Blue GRSKGUC3GB12

 • Φίλτρα με δική τους βρύση για ξεχωριστή παροχή φιλτραρισμένου νερού.

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου με συμπαγή ενεργό άνθρακα made in USA και βρύση DELUXE Primato Blue GRSKGUC1GB14

Φίλτρο διπλό κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες made in USA – Primato GRSKGUC2GB14

Φίλτρο τριπλό κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες made in USA Primato GRSKGUC3GB14

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας παρακάτω και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν:

  Όνομα (υποχρεωτικό)

  Email (υποχρεωτικό)

  Θέμα

  Λίγα λόγια για τον αρθρογράφο

  Γιώργος Μαργιώλος - Primato Hellas

  Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

  Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison – Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

  Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

  Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.