Παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια στο κατάστημά μας αλλά και στα τηλέφωνα, μία αυξανόμενη τάση των πελατών μας για το “κάτι διαφορετικό” πάνω στο πάγκο της κουζίνας τους.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο τα κλασσικά λευκά ή και ανοξείδωτα φίλτρα νερού άνω πάγκου που κοσμούν χιλιάδες σπίτια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Τα φίλτρα αυτά μπορεί να βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και μοντέλα, ποτέ όμως δεν ξεφεύγουν από το λευκό ή και μεταλλικό τους χρώμα.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί πελάτες ξεκίνησαν να αγοράζουν διάφανα φίλτρα άνω πάγκου, προσπαθώντας έτσι να σπάσουν την μονοτονία του λευκού και του ίνοξ.

Για αυτούς τους πιο “καλλιτεχνικούς” τύπους, φέραμε τα χρωματιστά φίλτρα άνω πάγκου της Eco Soft.

Ας τα γνωρίσουμε!

Φίλτρο νερού άνω πάγκου BOB LIMEΦίλτρο Άνω Πάγκου BOB LIME

Το χρώμα του φίλτρου τα λέει όλα! Προσθέτει μία καλοκαιρινή αύρα στην κουζίνα σας που ανεβάζει τη διάθεση και τραβάει τα βλέμματα!

Παρέχεται με το αμερικάνικο φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO που μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, τα βιομηχανικά απόβλητα και πολλές άλλες επικίνδυνες ουσίες και χημικά.

Προσφέρει Υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας!

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές για αυτό το φίλτρο

Φίλτρο Νερού άνω πάγκου BOB MANGOΦίλτρο Άνω Πάγκου BOB MANGO

Εκπληκτικό καλοκαιρινό χρώμα που εντυπωσιάζει όσους το βλέπουν και προσφέρει Κρυστάλλινο νερό σε όσους το πίνουν! Με τη συσκευασία έρχεται και το φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO με διαπερατότητα 5 μικρά, που αφαιρεί τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες και προσφέρει Υγεία για όλη την Οικογένεια!

Συνδέεται εύκολα και γρήγορα χωρίς υδραυλικό. Η γεύση του νερού είναι αξεπέραστη.

Δείτε εδώ λεπτομέρειες και τιμές για αυτό το φίλτρο.

Φίλτρο νερού άνω πάγκου BOB OCEANΦίλτρο Άνω Πάγκου BOB OCEAN

Εάν θέλετε ένα φίλτρο νερού που να σας θυμίζει θάλασσα και διακοπές, τότε μόλις το βρήκατε! Το φίλτρο αυτό είναι μία εκπληκτική προσθήκη στο ντιζάιν της κουζίνας σας και φυσικά ας μην ξεχνάμε τη βασική του δουλειά που είναι να προσφέρει εκπληκτική γεύση και μυρωδιά στο νερό του σπιτιού σας!

Απομακρύνει τις βλαβερές κι επικίνδυνες ουσίες και χαρίζει Πεντακάθαρο νερό σε όλη την οικογένεια!

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές για αυτό το φίλτρο

 • Τα Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου BOB τραβούν την προσοχή και βλέμματα!

 • Ανεβάζουν τη διάθεση!

 • Συνδέονται εύκολα και γρήγορα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας!

 • Πάνω απ’όλα προσφέρουν Κρυστάλλινο και Πεντακάθαρο Νερό για όλη την Οικογένεια!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τα φίλτρα νερού!

Primato Hellas - ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 34, ΤΚ 54248, Θεσσαλονίκη, 2310 383 588

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 383 588 ή στο 210 27 55 681.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας παρακάτω και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν:

  Όνομα (υποχρεωτικό)

  Email (υποχρεωτικό)

  Θέμα

  Λίγα λόγια για τον αρθρογράφο

  Γιώργος Μαργιώλος - Primato Hellas

  Ο Γιώργος Μαργιώλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και (όχι τόσο άριστα) την γερμανική.

  Έχει εκτελέσει καθήκοντα Project Manager στο τμήμα Μάρκετινγκ της Avery Dennison – Fastener Division στην Αγγλία. Εκεί, το βασικό του project ήταν να επαναπροωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας σε νέες εφαρμογές ώστε να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο ο κόσμος ήταν πιο εξοικειωμένος με τα φίλτρα νερού, του γεννήθηκε η αγάπη για τα φίλτρα νερού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνουν τη χρήση πλαστικών εμφιαλωμένων μπουκαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

  Από το 2008 και μετά, έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 άρθρα μοναδικού εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου πάνω στα φίλτρα νερού και τις νέες τεχνολογίες επεξεργασίας νερού.

  Κατά καιρούς, πανεπιστήμια και διδακτορικοί φοιτητές ζητούν να χρησιμοποιήσουν τα άρθρα του Γιώργου Μαργιώλου στις εργασίες τους λόγω της ποιότητας και μοναδικότητας τους.