Παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια στο κατάστημά μας αλλά και στα τηλέφωνα, μία αυξανόμενη τάση των πελατών μας για το “κάτι διαφορετικό” πάνω στο πάγκο της κουζίνας τους. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο τα κλασσικά λευκά ή και ανοξείδωτα φίλτρα νερού άνω πάγκου που κοσμούν χιλιάδες σπίτια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τα φίλτρα αυτά μπορεί να βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και μοντέλα, ποτέ όμως δεν ξεφεύγουν από το λευκό ή και μεταλλικό τους χρώμα.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί πελάτες ξεκίνησαν να αγοράζουν διάφανα φίλτρα άνω πάγκου, προσπαθώντας έτσι να σπάσουν την μονοτονία του λευκού και του ίνοξ. Για αυτούς τους πιο “καλλιτεχνικούς” τύπους, φέραμε τα χρωματιστά φίλτρα άνω πάγκου της Eco Soft. Ας τα γνωρίσουμε!

Φίλτρο νερού άνω πάγκου BOB LIMEΦίλτρο Νερού Άνω Πάγκου BOB LIME

Το χρώμα του φίλτρου τα λέει όλα! Προσθέτει μία καλοκαιρινή αύρα στην κουζίνα σας που ανεβάζει τη διάθεση και τραβάει τα βλέμματα! Παρέχεται με το αμερικάνικο φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO που μειώνει το χλώριο, το χλωροφόρμιο, τα τριαλογονομεθάνια, τα βιομηχανικά απόβλητα και πολλές άλλες επικίνδυνες ουσίες και χημικά.

Προσφέρει Υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας!

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές για αυτό το φίλτρο

Φίλτρο Νερού άνω πάγκου BOB MANGOΦίλτρο Νερού Άνω Πάγκου BOB MANGO

Εκπληκτικό καλοκαιρινό χρώμα που εντυπωσιάζει όσους το βλέπουν και προσφέρει Κρυστάλλινο νερό σε όσους το πίνουν! Με τη συσκευασία έρχεται και το φίλτρο ενεργού άνθρακα Primato ULTRA CTO με διαπερατότητα 5 μικρά, που αφαιρεί τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες και προσφέρει Υγεία για όλη την Οικογένεια!

Συνδέεται εύκολα και γρήγορα χωρίς υδραυλικό. Η γεύση του νερού είναι αξεπέραστη.

Δείτε εδώ λεπτομέρειες και τιμές για αυτό το φίλτρο.

Φίλτρο νερού άνω πάγκου BOB OCEANΦίλτρο Νερού Άνω Πάγκου BOB OCEAN

Εάν θέλετε ένα φίλτρο που να σας θυμίζει θάλασσα και διακοπές, τότε μόλις το βρήκατε! Το φίλτρο αυτό είναι μία εκπληκτική προσθήκη στο ντιζάιν της κουζίνας σας και φυσικά ας μην ξεχνάμε τη βασική του δουλειά που είναι να προσφέρει εκπληκτική γεύση και μυρωδιά στο νερό του σπιτιού σας!

Απομακρύνει τις βλαβερές κι επικίνδυνες ουσίες και χαρίζει Πεντακάθαρο νερό σε όλη την οικογένεια!

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές για αυτό το φίλτρο

  • Τα Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου BOB τραβούν την προσοχή και βλέμματα!

  • Ανεβάζουν τη διάθεση!

  • Συνδέονται εύκολα και γρήγορα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας!

  • Πάνω απ’όλα προσφέρουν Κρυστάλλινο και Πεντακάθαρο Νερό για όλη την Οικογένεια!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τα φίλτρα νερού!

Primato Hellas - ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 34, ΤΚ 54248, Θεσσαλονίκη, 2310 383 588