Φίλτρο μείωσης νιτρικών για συσκευές AquaCera® CFA3-10s

///Φίλτρο μείωσης νιτρικών για συσκευές AquaCera® CFA3-10s

Φίλτρο μείωσης νιτρικών για συσκευές AquaCera® CFA3-10s

39.00

Οι ακαθαρσίες των ζώων, τα βιομηχανικά απόβλητα, τα νερά των υπονόμων και τα λύματα, τα αζωτούχα λιπάσματα και τα γεωργικά φυτοφάρμακα επηρεάζουν το επίπεδο των νιτρικών στο νερό. Το φίλτρο αυτό μειώνει την ποσότητα των νιτρικών στο νερό σας και ταιριάζει σε όλες τις συσκευές AquaCera®.

Κωδικός προϊόντος: AquaCera® CFA3-10s Κατηγορία:

Περιγραφή

  • Το φίλτρο μειώνει τα επίπεδα των νιτρικών στα 0 έως 5mg/L. Η διάρκεια ζωής του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα επίπεδα των νιτρικών στο νερό σας. Στην Ελλάδα, συνιστάται η αλλαγή του δύο φορές τον χρόνο.
  • Ουσίες όπως οι ακαθαρσίες των ζώων, τα βιομηχανικά απόβλητα, τα νερά των υπονόμων και τα λύματα, τα αζωτούχα λιπάσματα και τα γεωργικά φυτοφάρμακα επηρεάζουν την ποσότητα των νιτρικών που συγκεντρώνονται στο πόσιμο νερό.
  • Τα νιτρικά NO3 (ντρώδη ΝΟ2, αμμωνία ΝΗ4 – “κύκλος του αζώτου”) των αζωτούχων λιπασμάτων, όταν εισχωρούν μέσω του πόσιμου νερού στο στομάχι μας, σχηματίζουν Ν- νιτροζοενώσεις, που είναι καρκινογόνες. Σε μωρά κάτω των 6 μηνών προκαλούν μεθαιμοσφαιριναιμία (ή μεθαιμογλοβιναιμία ή κυάνωση ή “σύνδρομο του μπλε μωρού”) με τραγικές συνέπειες για την υγεία τους.
  • Το επιτρεπόμενο όριο των 50mg/L που ισχύει στην Ελλάδα είναι υπερβολικό, αν λάβουμε υπόψη ότι στις ΗΠΑ το αντίστοιχο είναι τα 10mg/L.
  • Τα νιτρικά είναι εξαιρετικά καρκινογόνα, γι’ αυτό το φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται πριν η ποσότητά τους ανέβει στα 10mg/L.
  • Ταιριάζει σε όλες τις συσκευές φιλτραρίσματος νερού της AquaCera®, καθώς και σε άλλες αντίστοιχες της αγοράς.
  • Επιτυγχάνει την υψηλή απομάκρυνση στερεών αιωρημάτων, έως 5 μικρά (1 μικρό=1 εκατομμυριοστό του μέτρου).

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φίλτρο μείωσης νιτρικών για συσκευές AquaCera® CFA3-10s”