Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Α3 μείωσης νιτρικών για συσκευές AquaCera®

Αρχική/Συσκευές/Φίλτρα Νερού AquaCera®/Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Α3 μείωσης νιτρικών για συσκευές AquaCera®

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Α3 μείωσης νιτρικών για συσκευές AquaCera®

39.00

Τοποθετείται στο πρώτο στάδιο φιλτραρίσματος των συσκευών AquaCera® και μειώνει τα επίπεδα των νιτρικών στα 0 έως 5mg/L.

Κωδικός προϊόντος: A-3 candle Κατηγορία:

Περιγραφή

  • Τοποθετείται στο πρώτο στάδιο φιλτραρίσματος των συσκευών AquaCera® και μειώνει τα επίπεδα των νιτρικών στα 0 έως 5mg/L.
  • Η διάρκεια ζωής του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα επίπεδα των νιτρικών στο νερό σας. Στην Ελλάδα, συνιστάται η αλλαγή του δύο φορές τον χρόνο.
  • Ουσίες όπως οι ακαθαρσίες των ζώων, τα βιομηχανικά απόβλητα, τα νερά των υπονόμων και τα λύματα, τα αζωτούχα λιπάσματα και τα γεωργικά φυτοφάρμακα επηρεάζουν την ποσότητα των νιτρικών που συγκεντρώνονται στο πόσιμο νερό.
  • Τα νιτρικά NO3 (ντρώδη ΝΟ2, αμμωνία ΝΗ4 – “κύκλος του αζώτου”) των αζωτούχων λιπασμάτων, όταν εισχωρούν μέσω του πόσιμου νερού στο στομάχι μας, σχηματίζουν Ν- νιτροζοενώσεις, που είναι καρκινογόνες. Σε μωρά κάτω των 6 μηνών προκαλούν μεθαιμοσφαιριναιμία (ή μεθαιμογλοβιναιμία ή κυάνωση ή “σύνδρομο του μπλε μωρού”) με τραγικές συνέπειες για την υγεία τους.
  • Τα νιτρικά είναι εξαιρετικά καρκινογόνα, γι’ αυτό το φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται πριν η ποσότητά τους ανέβει στα 10mg/L.
  • Ταιριάζει σε όλες τις συσκευές φιλτραρίσματος νερού της AquaCera®, καθώς και σε άλλες αντίστοιχες της αγοράς.
  • Επιτυγχάνει την υψηλή απομάκρυνση στερεών αιωρημάτων, έως 5 μικρά (1 μικρό=1 εκατομμυριοστό του μέτρου).

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Α3 μείωσης νιτρικών για συσκευές AquaCera®”