Φίλτρο νερού άνω πάγκου WATTS με ενεργό άνθρακα 0.5μm από καρύδα

Αρχική/Συσκευές/Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου Τιμές - Online Αγορά/Φίλτρο νερού άνω πάγκου WATTS με ενεργό άνθρακα 0.5μm από καρύδα

Φίλτρο νερού άνω πάγκου WATTS με ενεργό άνθρακα 0.5μm από καρύδα

90.00

Εξαντλημένο

Προστατέψτε την οικογένειά σας και το περιβάλλον κι εξοικονομήστε χρήματα.

Πανεύκολη εγκατάσταση και άμεση παροχή 100% ασφαλούς νερού.

Με ένα γύρισμα του διακόπτη απολαμβάνετε φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό.

Με ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα από φλοιό της καρύδας.

Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από τη νο1 αμερικάνικη εταιρεία WATTS WATER TECHNOLOGIES.

Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση.

Δωρεάν αποστολή με κούριερ σε όλη την Ελλάδα.

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Σύντομο βίντεο

Η συσκευή

Κατασκευάζεται από την WATTS WATER TECHNOLOGIES.

Τοποθετείται στον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται με τη βρύση της κουζίνας σε 1 λεπτό χωρίς εργαλεία και χωρίς τη βοήθεια υδραυλικού.

Με το διακόπτη συνδεδεμένο στη βρύση σας, μπορείτε να επιλέξετε να πιείτε φιλτραρισμένο νερό ή μη φιλτραρισμένο νερό για να πλύνετε τα πιάτα.

Ταιριάζει σε όλες τις βρύσες εμπορικής χρήσης, με εξαίρεση τις βρύσες ντους.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το φίλτρο αντικατάστασης, λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Έχει 10 χρόνια εγγύηση

2 χρόνια εγγύηση για τη βρύση και το διανομέα.

Watts φιλτρα νερου ανω παγκου

Υπέροχο καθαρό, λευκό χρώμα

Πανεύκολη εγκατάσταση χωρίς υδραυλικό

10 χρόνια εγγύηση

Κορυφαίο φιλτράρισμα

Όταν ο διακόπτης είναι σε αυτή τη θέση, τότε το νερό τρέχει αφιλτράριστο από τη βρύση σας

Φιλτρα νερου ανω παγκου Watts

Γυρίζετε τον διακόπτη σε αυτή τη θέση και κατευθείαν τρέχει καθαρό νερό από το φίλτρο

Μπορείτε να κόψετε το άσπρο σωληνάκι στα μέτρα σας για να μην περισσεύει και σας ενοχλεί.

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα PREMIUM LRC:

premium-LRC

Διαθέτει Πιστοποίηση με βάση το πρότυπο 42 του NSF πιστοποίηση

Διαπερατότητα 0.5μm

Μειώνει τα χημικά, το χλώριο, τις επιβλαβείς ουσίες, τα φυτοφάρμακα, τα VOC’s και τα βαρέα μέταλλα

Ο ενεργός άνθρακας παράγεται από τον φλοιό της καρύδας

Αναλυτικά, το PREMIUM LRC

 • Είναι ειδικό για μείωση βαρέων μετάλλων, κυστών & φυτοφαρμάκων
 • Μειώνει αποτελεσματικά το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, τα βαρέα μέταλλα, το χλωροφόρμιο, τα φυτοφάρμακα, τα οργανικά χημικά, τiς πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), τα βιομηχανικά κατάλοιπα, τα τοξικά, τη θολότητα, τις κύστες, Cryptosporidium, Giardia, Toxoplasma, τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς, τις ίνες αμιάντου, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, τη σκουριά, τα χώματα και διάφορες άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες.
 • Επίσης απομακρύνει: alachlor, endrin, simazine, atrazine, ethylbenzene, styrene, benzene, ethylene dibromide (EDB), 1,1,2,2-tetrachloroethane, carbofuran, haloacetonitriles, tetrachloroethylene, carbon tetrachloride, bromochloroacetonitrile, toluene, chlorobenzene, dibromoacetonitrile, 2,4,5-TP(silvex), chloropicrin, dichloroacetonitrile, tribromoacetic acid, 2,4-D, trichloroacetonitrile, 1,2,4-trichlorobenzene, dibromochloropropane (DBCP), haloketones, 1,1,1-trichloroethane, o-dichlorobenzene, 1,1-dichloro-2-propanone, 1,1,2-trichloroethane, p-dichlorobenzene, 1,1,1-trichloro-2-propanone, trichloroethylene, 1,2-dichloroethane, heptachlor, trihalomethanes (TTHM), 1,1-dichloroethylene, heptachlor epoxide, bromodichloromethane, cis-1,2-dichloroethylene, hexachlorobutadiene, bromoform, trans-1,2-dichloroethylene, hexachlorocyclopentadiene, chlorodibromomethane, 1,2-dichloropropane, lindane, chloroform, cis-1,3-dichloropropylene, methoxychlor, xylenes, dinoseb, pentachlorophenol
 • Τα VOC’s (Volatile Organic Compounds – Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) περιλαμβάνουν χημικά που προέρχονται τόσο από τον άνθρωπο όσο και από τη φύση. Συνήθως τα βρίσκουμε σε πηγάδια ή σωληνώσεις. Μερικά VOC’s είναι φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα κι εντομοκτόνα που εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα μετά την εφαρμογή τους από τον άνθρωπο. Κάποιες άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα από βιομηχανική χρήση ή από τις αποχετεύσεις. Το PREMIUM LRC επίσης μειώνει τα τριαλομεθάνια που είναι υπο-προϊόντα της χλωρίωσης του νερού.
 • Δεν αφαιρεί τα αναγκαία για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
 • Κατασκευάζεται υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα από φλοιό καρύδας.
 • Έξτρα μείωση φυτοφαρμάκων, κυστών, βαρέων μετάλλων και οργανικών πτητικών ενώσεων.
 • Διαπερατότητα 0,5μm.
 • Μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε συσκευή του εμπορίου με ύψος 10 ιντσών.
 • Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού.
 • Πρέπει να αντικαθίσταται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Πιστοποιήσεις:

 • Το ανταλλακτικό φίλτρο PREMIUM LRC διαθέτει πιστοποίηση με βάση το πρότυπο NSF 42 από τον κατασκευαστή του.
 • Το κούμπωμα ασφαλείας ME – Male Elbow NPTF Thread με κωδικό PME 0404W κατασκευάζεται στη Νότιο Κορέα από την DMfit. Διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 και είναι κατάλληλο για επαφή με νερό και τρόφιμα. Αναζητήστε το στην NSF με το όνομα της εταιρίας DMT Co., Ltd..
 • Το σωληνάκι DPE-04-W κατασκευάζεται στη Νότιο Κορέα από την DMfit. Διαθέτει πιστοποίηση NSF/ANSI/CAN 61 και είναι κατάλληλο για επαφή με νερό και τρόφιμα. Αναζητήστε το στην NSF με το όνομα της εταιρίας DMT Co., Ltd..
 • Ο εξοπλισμός συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 15161 “Water conditioning equipment inside buildings – Installation, operation, maintenance and repair” , οδηγίες του οποίου ενσωματώνονται στο πρότυπο EN 14898.
 • Ο εξοπλισμός συμμορφώνεται με το ΦΕΚ 4973/Β/2020 – «Προδιαγραφές και απαιτήσεις για τους εξοπλισμούς (συσκευές ή διατάξεις) επεξεργασίας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης που παρέχεται στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης κτιρίων».
 • Η Primato διατηρεί πλήρη τεχνικό φάκελο για τον εξοπλισμό καθώς και για τα αναλώσιμά του.

Λίγα λόγια για τον ενεργό άνθρακα

Ενεργός άνθρακας από καρύδα

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν και μοιάζει οπτικά σαν μία λεπτή, άοσμη, άγευστη και μη τοξική μαύρη σκόνη. Μπορεί να παραχθεί από τύρφη, μπαμπού, κάρβουνο, ξύλο, πριονίδι, φλοιό καρύδας, πυρήνες ελιάς καθώς και από άλλες πηγές. Θερμαίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα για να αποκτήσει την χαρακτηριστική πορώδη επιφάνεια του. Οι μικροσκοπικές αυτές τρύπες ή αλλιώς πόροι, μπορούν να αυξήσουν το εμβαδόν της επιφάνειας του άνθρακα από 500 έως 1500 m2/gr. Λόγω αυτής της επεξεργασίας μπορεί και δεσμεύει διάφορες ουσίες που έρχονται σε επαφή με αυτόν, σε υγρή η και αέρια μορφή και σε ποσότητες πολλαπλάσιες από το βάρος του. Ένα κυβικό εκατοστό ενεργού άνθρακα έχει το ίδιο εμβαδόν με μια επιφάνεια 50,000 τετραγωνικών μέτρων. Φυσικά, ο ενεργός άνθρακας που παράγεται από φλοιό καρύδας είναι ο πιο οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον!

Αποκτήστε αυτό το εξαιρετικό, και πάνω απ’όλα ποιοτικό φίλτρο άνω πάγκου για την οικογένειά σας και απολαύστε καθαρό, ασφαλές και υγιεινό νερό! Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στο καλάθι” για να το πάρετε τώρα!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φίλτρο νερού άνω πάγκου WATTS με ενεργό άνθρακα 0.5μm από καρύδα”